Annonsørinnhold fra Viken Fiber

Hva er dette?
ALTIBOX: Brukerne av Altibox er de mest fornøyde TV-kundene i Norge. Altibox-løsningen gjør blant annet at du kan håndplukke dine favoritter og få inn over 80 kanaler samt strømmetjenester.
ALTIBOX: Brukerne av Altibox er de mest fornøyde TV-kundene i Norge. Altibox-løsningen gjør blant annet at du kan håndplukke dine favoritter og få inn over 80 kanaler samt strømmetjenester.

Altibox også der du bor

Etter at Altibox for tiende året på rad har fått tittelen landets mest fornøyde kunder, er Viken Fiber ekstra inspirert til å legge til rette for at enda flere skal få tilgang til Altibox.

Annonsørinnhold fra

Det ble nemlig trippelseier da resultatene fra EPSI Rating Norge nylig ble klare. Altibox gikk seirende ut av samtlige kategorier: Bredbånd privat, bredbånd bedrift og tv-distribusjon.

– Dette er svært gledelige resultater, og vi er stolte over å være lokal leverandør av Altibox-tjenestene. Vi er utrolig takknemlig for tilliten. Dette viser at vi har stort kundefokus og leverer innovative tjenester som våre kunder setter pris på, sier administrerende direktør Anne Berit Rørlien hos Viken Fiber.

VELG SELV: Altibox TV-kundene kan velge kanaler helt etter eget behov gjennom bruk av et enkelt poengsystem.

Med nye Altibox TV kan du se tv, opptak, serier og filmer så å si hvor og når du vil

LANDETS STØRSTE FIBERSELSKAP

Viken Fiber har bygget fiber siden 2004. Selskapet, som har hovedkontor i Drammen, leverer Altibox til 180.000 kunder i over 70 kommuner i Buskerud, Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold og Telemark. Dette gjør de til landets største rendyrkede fiberselskap med fokus på lokal tilstedeværelse nær kunden.

Viken Fiber er også Norges største Altibox-leverandør. På landsbasis har Altibox over 500.000 kunder og 1,2 millioner brukere av tjenestene, og det er disse kundene som nå har fått tittelen landets mest fornøyde for tiende året på rad. En hovedgrunn er tv-løsningen fra Altibox som er svært innholdsrik.  

MANGE MULIGHETER MED ALTIBOX TV

Kundene kan velge kanaler helt etter eget behov gjennom bruk av et enkelt poengsystem. I tillegg får du tilgang til et syvdagers programarkiv, et stort utvalg kanaler og strømmetjenester, samt mulighet til å sette favorittprogrammer på opptak og se dem når og hvor du vil – både i og utenfor hjemmet. Og i tillegg kan du starte de fleste programmer forfra.

LES MER OM NYE ALTIBOX TV-LØSNING HER

Og takket være Viken Fiber får kundene Altibox TV og internett fra en og samme leverandør, en internett-tjeneste som forøvrig er svært stabil med minimalt ”nedetid” og høy kapasitet.

FORNØYD VIKEN FIBER-SJEF: – Vi er stolte over å være lokal leverandør av Altibox-tjenestene og utrolig takknemlig for tilliten, sier administrerende direktør Anne Berit Rørlien hos Viken Fiber.

– HESTEHODER FORAN KONKURRENTENE

Daglig leder Fredrik Høst i analysebyrået EPSI Rating Norge konkluderer på følgende vis etter årets kundetilfredshetsundersøkelse.

– Fremtidsrettet fokus på fiber i kombinasjon med at tv-løsningen også har ligget noen hestehoder foran konkurrentene, gjør at Altibox fremstår som mer innovative, mer nytenkende, og sannsynligvis et mer riktig sted å være kunde. Partnerne bidrar også til at man er nærmere kundene, påpeker Høst.

– ENORM ETTERSPØRSEL

Og etterspørselen etter fiber har aldri vært større enn nå, noe som gleder administrerende direktør Anne Berit Rørlien hos Viken Fiber.

– Vi jobber hardt hver dag for at stadig flere kan bli tilknyttet fibernettet vårt og for å imøtekomme kundenes forventninger og behov. Jeg er veldig trygg på at våre ansatte har den kompetansen som trengs for å levere et stabilt, lynraskt og tidsriktig nett som dekker behovet for kapasitet og hastighet, avslutter Rørlien.

10 GODE GRUNNER TIL Å VELGE ALTIBOX

1. Rakk du ikke nyhetene? Start forfra!
Med «Start forfra» kan du gjøre akkurat det: Starte de fleste programmer fra begynnelsen. Perfekt når du kommer litt for sent på plass foran skjermen.

2. Din Altibox på mobil og nettbrett
Med nye Altibox TV kan du se tv, opptak, serier og filmer så å si hvor og når du vil, også når du er offline. Vi har app til både mobil og nettbrett.

3. Praktisk programarkiv
Med nye Altibox TV slipper du å styre din tv-tid etter programmenes sendeskjema. Programarkivet gir deg tilgang til ditt favorittinnhold i en uke etter at sendetiden er over.

4. Velg selv med Altibox TV
Med nye Altibox TV kan du håndplukke dine favoritter og få akkurat det du ønsker deg i din tv-pakke. Valgmulighetene inkluderer over 80 kanaler, samt strømmetjenester.

5. Hele NRK-arkivet tilgjengelig
Nye Altibox TV er en fullverdig kombinasjon av tv og internett, og gir deg for eksempel tilgang til hele NRK-arkivet rett på tv-en, samt NRK Super.

6. Se Altibox på Apple TV
Med Altibox-appen for Apple TV 4 og 4K kan du se tv hvor og når du ønsker, både i og utenfor hjemmet.

7. Sylskarpe bilder i høy kvalitet
Oppløsningen og kvaliteten på tv-bildet i nye Altibox TV er noe av det beste som finnes.

8. Søk på tvers av alt innhold
Nye Altibox TV har en ny søkefunksjon, slik at du enkelt finner for eksempel titler og skuespillere på tvers av kanaler, opptak, programarkiv, og film og serier i filmkiosken.

9. Film og Serier
Nye Altibox TV gir deg Norges mest komplette film og serie-tilbud. I tillegg kan du se innholdet på alle dine skjermer – tv, mobil, nettbrett og pc.

10. 500 timer lagring
Ingen fysiske begrensninger på hvor mange programmer og filmer du kan ta opp samtidig, og det er totalt 500 timer med lagringsplass til rådighet


LES MER OM NYE ALTIBOX TV-LØSNING

Del artikkelen på Facebook