Gå til sidens hovedinnhold

– Veldig flaut, sa MIF-treneren forrige gang – nå møtes de to lagene igjen

Torsdag tar Mjøndalen imot Odd på egen hjemmebane. Det blir en mulighet for revansj for de brunkledde.

(Drammens Tidende)

MJØNDALEN: Forrige gang Mjøndalen møtte Odd endte det 6–1 til laget fra Skien. «Veldig flaut», uttalte MIF-trener Vegard Hansen etter nederlaget i august i fjor.

Torsdag møtes de to lagene igjen og denne gangen skal det spilles på Consto Arena.

Så langt i årets eliteserie har Mjøndalen fått med seg fire uavgjort, to tap og én seier. Det har resultert i en 14. plass på tabellen etter sju kamper – før runden i midtuka. Odd på sin side har spilt åtte kamper og ligger på en 8. plass.

Disse starter for MIF mot Odd: Sosha Makani, William Sell, Markus Nakkim, Sondre Solholm Johansen, Nikolas Walstad, Christian Gauseth, Stian Semb Aasmundsen, Ole Amund Sveen, Lars Olden Larsen, Benjamin Stokke, Martin Rønning Ovenstad.

Bruntrøyene har møtt tøff motstand i flere av de første kampene og spilte sist en sterk bortematch mot Kristiansund. Til tross for at to spillere måtte av banen med skader i første omgang, kriget Gauseth og co. seg til poengdeling (1–1) mot KBK.

Torsdag er det dermed duket for et spennende oppgjør for MIF, som ligger fem poeng bak Odd på tabellen, med en kamp mindre spilt.

Oppgjøret starter klokken 18:00 torsdag.

Les også

Samboeren var nervøs før Tonny (31) skulle spille kamp: – Man blir jo litt redd

Kommentarer til denne saken