(Drammens Tidende)

MJØNDALEN: Det er knyttet spenning til hva som blir Markus Nakkims neste stoppested. Rett før nyttår kunne MIF-trener Vegard Hansen avsløre at de hadde avslått to bud på 25-åringen som ble kåret som årets MIF-spiller av Drammens Tidende.

Nå har bruntrøyene fått tilsendt et nytt bud. Den blir ikke avslått like fort som de to forrige.

– Vi har fått inn et bud som i det er mulig å forhandle om, forteller Hansen tirsdag morgen.

Utenlandsk klubb

Treneren vil ikke gå inn på tall eller klubb, men sier de ønsker å få rundt samme sum for Nakkim som de fikk for hans tidligere stopperkollega Sondre Solholm Johansen.

Sistnevnte ble solgt i til skotske Motherwell i august og DT erfarer at salgssummen var på rundt 1,5 millioner kroner, som også er klubbens høyeste salgssum noen sinne. 26-åringen var likt som Nakkim på utgående kontrakt.

– Vi føler Nakkim er i tilsvarende posisjon som det Solholm Johansen var, så det synes vi er rimelig.

Nakkims agent David Discroll er ordknapp, men kan avsløre at det er en utenlandsk klubb som har lagt inn budet.

– Utover det har jeg ingen kommentarer.

Etter det Nettavisen erfarer skal Nakkim ha fått tillatelse til å snakke med Sirius.

Ingen bud

MIFs toppscorer i 2021 Lars Olden Larsen (23) er også en spiller med høyt salgspotensial, men til nå har ikke budene rent inn.

– Det er interesse, men det har ikke kommet inn noen bud, forteller Hansen.

Olden Larsen, som kom til MIF fra KFUM Oslo før 2020-sesongen, har en kontrakt som går ut i løpet av året. I høst har det vært utenlandske klubber til stede på MIF-kamper for å følge Oslo-gutten. Blant annet – etter det DT erfarer – klubber fra blant annet Italia og Tyskland.