Gå til sidens hovedinnhold

To gjerningsmenn på frifot etter bingoran

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet etterlyser to gjerningsmenn etter at Bingoland Vestby i Viken ble ranet søndag kveld.

– Ranerne truet en ansatt med kniv og fikk med seg kontanter. Den ansatte ble ikke fysisk skadd, opplyser Øst politidistrikt på Twitter.

Gjerningsmennene er trolig av utenlandsk opprinnelse. Den ene mannen betegnes som høy og slank, over 190 centimeter. Den andre er noe lavere og kraftigere.

– Inntil videre fremstår gjerningspersonene ukjente for oss, og vi har bedt om tips i saken, og vi jobber med å fremskaffe vitner, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt til VG.

Politiet søkte i området med flere politienheter, blant annet med hunder og helikopter.

Truet med kniv

Bodil Jahr, daglig leder på Bingoland Vestby, forteller at hun ble oppringt av sønnen til den ansatte kvinnen som var på vakt.

– Det kom to maskerte personer inn i lokalet. De tok seg en runde i lokalet. En kunde satt og spilte, og da kunden gikk ut av lokalet kom de maskerte personene inn igjen – med kniv, sier hun.

Ifølge Jahr var de to mennene svært nærgående med kniv mot den kvinnelige ansatte.

– De rev opp jakken hennes med kniven, forteller hun.

– Grusomt

Jahr sier at ranerne har fått med seg et betydelig beløp. Da de til slutt dro, låste den ansatte kvinnen lokalet og dro fra stedet. Hun blir nå fulgt opp av helsepersonell og arbeidsgiver.

– Vi har hatt innbrudd, men ikke dette. Jeg synes det er grusomt, og nå gruer jeg meg til å jobbe, sier Jahr, som har drevet bingoen i 22 år.

Bingoranet i Vestby kommune i Follo i Viken skjedde rundt klokken 20 søndag kveld.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken