Ung islending signerte for MIF. – Et unntak, sier MIF

NY MANN: Jeg gleder meg masse, sier Dagur Dan Thorhallsson.

NY MANN: Jeg gleder meg masse, sier Dagur Dan Thorhallsson. Foto:

Den islandske midtbanespilleren Dagur Dan Thorhallsson (18) er klar for Mjøndalen.

DEL

Mjøndalen signerte fredag Dagur Dan Thorhallsson på en seks måneders leieavtale med opsjon for kjøp, forteller MIF i en pressemelding.

Et unntak

Thorhallsson er midtbanespiller og kommer fra islandske Keflavik. Thorhallsson har tidligere vært en del av Gents akademi (Belgia) og har flere aldersbestemte kamper for Island.

– Dagur er en spennende og interessant spiller for oss. Vi ønsker primært å tilknytte oss etablerte toppspillere og har derfor valgt en låneavtale med opsjon for kjøp med Dagur. Han må vise seg som en førstelagsspiller før vi henter ham hit permanent.

– Vi ønsker først og fremst å legge til rette for våre egne talenter, men gjør et unntak i denne avtalen, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Gleder seg

Thorhallsson var innom Mjøndalen før jul på prøvespill, men kjenner ellers lite til hva som venter ham i Norge og Eliteserien.

– Jeg gleder meg masse og tror det er en god mulighet for meg til å vise meg fram. Målet mitt er selvsagt å spille meg til en kontrakt med klubben. Jeg er en boks-til-boks spiller som bidrar med mål og målgivende, sier islendingen.

Thorhallson fikk sin seniordebut allerede som 16-åring i islandsk 1. divisjon.

Artikkeltags