MIF legger seg flate og snur etter billettkritikk

LOKALOPPGJØR: Fredag er det duket for «Ælv Classico».

LOKALOPPGJØR: Fredag er det duket for «Ælv Classico». Foto:

Torsdag la MIF ut billettene til fredagens lokalderby mot Strømsgodset. For å se lokaloppgjøret måtte man også kjøpe billett til kampen mot Sarpsborg 08. Nå snur MIF.

DEL

(Drammens Tidende) NEDRE EIKER: – Vi ønsket at dobbeltpakka med Godset og Sarpsborg 08 skulle være en positiv greie for våre tilhengere og sørge for at de som allikevel skal på begge kampene blir prioritert. I ettertid ser vi at mange oppfattet dette som negativt og følte seg tvunget til å kjøpe billett til en kamp de ikke nødvendigvis hadde tenkt seg på. Det var ikke vår intensjon og vi beklager, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen på klubbens hjemmesider.

Derfor åpner nå klubben for enkeltkjøp til Godset-kampen og gir samtidig alle som kjøpte dobbeltpakka anledning til å refundere billetten mot Sarpsborg 08. Tar man turen innom billettluka så skal man få tilbake pengene eller byttet det inn mot en annen kamp.

Mandag mellom kl. 16–19 selges de resterende ståplassbillettene til «Ælv Classico». Klubben har fortsatt noen hundre billetter igjen.

– Dette er de aller siste billettene vi har igjen til kampen, så skal man oppleve det intense dramaet fra orkesterplass så gjelder det å finne veien til stadion på mandag, sier Sivertsen.

Artikkeltags