Se superfinalen Stabæk-Solberg live

MOT STABÆK: Eirik Bø Johnsen (i midten) og Solberg møter Stabæk i superfinale onsdag. Her fra NM-finalen på Marienlyst sist sesong.

MOT STABÆK: Eirik Bø Johnsen (i midten) og Solberg møter Stabæk i superfinale onsdag. Her fra NM-finalen på Marienlyst sist sesong. Foto:

Bandysesongen innledes med et oppgjør mellom de to beste lagene sist vinter - Stabæk og Solberg.

DEL

(Drammens Tidende) NEDRE EIKER: Det gjelder superfinalen som går på Stabekkbanen onsdag kveld kl. 19.00. Dette oppgjøret spilles i utgangspunktet mellom regjerende serie- og norgesmester. Stabæk tok igjen «the double» – serie- og NM-gull, og det er da naturlig å møte den doble sølvvinneren Solberg.

Budstikka sender Stabæk-Solberg direkte, og denne sendingen kan du også se på avisas nettsider.

Magnus Ringblom er for øvrig ny trener i Solberg.
Ringblom har tidligere vært trener for seniorlagene til lag som AIK, Katrineholm og Rättvik i Allsvenskan og 1. divisjon (nivå tre), pluss flere lag i G18- og G20-klassen – blant annet i Bollnäs.

På spillersiden signerte Mjøndalens midtbanespiller Alexander Cras for Solberg i sommer. Tidlig i høst ble det klart at Kristian Hagen går fra svenske Nassjö til Solberg. Landslagsspilleren er opprinnelig SSK-gutt og vender hjem.

SSK ble seriemestere sist i 2017/2018-sesongen, og i NM er det blitt fire sølv på rad bak Stabæk.

Det er eliteseriestart søndag 10. november. Da møter Solberg erkerivalen Mjøndalen på Solbergbanen. Før det er alle lokale lagene involvert i senior-KM på Konnerud til helga.


Artikkeltags