Gå til sidens hovedinnhold

Snart stenges denne veien

Artikkelen er over 1 år gammel

Veivensenet varsler støy som følge av arbeidet som skal utføres.

(Drammens Tidende)

MJØNDALEN/HOKKSUND: Om én måned blir E134 mellom Mjøndalen og Hokksund stengt i nesten tre døgn. Det opplyser Statens Vegvesen på sin nettside.

– Det skjer på grunn av omfattende arbeider med midtrekkverk, siderekkverk, asfaltering, montering av lysmaster og andre jobber på den om lag 7,5 kilometer lange strekningen fra Mjøndalen til Langebru, skriver veivesenet.

Varsler støy

Strekningen blir stengt fra fredag 5. til mandag 8. juni. Arbeidene som skal utføres er nødvendig for å få veien ferdig før åpningen i begynnelsen av juli.

– I stengeperioden skal det jobbes døgnet rundt. Det blir også betydelige nattarbeider som kan være noe støyende, opplyser veivesenet som beklager ulempene arbeidet medfører for biltrafikken.

Veivesenet oppfordrer trafikantene til å benytte seg av fv. 283 på nordsiden av Drammenselva mellom Krokstadelva og Hokksund mens strekningen er stengt.

– De nærmeste berørte naboene vil bli tilbudt alternativ overnatting i forbindelse med nattarbeidene i stengehelgen 5. til 8. juni.

Les også

Flere titalls biler flokket til en parkeringsplass i Drammen i kveld: – Dette er «american style»

Åpner for enveistrafikk

– I rushtrafikken fredag ettermiddag 5. juni og søndag ettermiddag 7. juni vil det imidlertid bli åpnet for noe enveistrafikk for å ta av for det største trafikktrykket.

Fredag ettermiddag vil det åpnes for enveistrafikk mot Hokksund noen timer og søndag ettermiddag vil veien åpnes for enveistrafikk retning Mjøndalen.

Les også

Kristoffer Haust kjemper for å redde hjem og hytte: – Et godt konkurssalg kan hjelpe

Kommentarer til denne saken