(Drammens Tidende)

MJØNDALEN: Etter nedrykket i desember har Mjøndalen-trener Vegard Hansen hatt noen tunge dager, men fant trøst og motivasjon til å se fremover.

En ting i nærmeste fremtid er lista over treningskamper i oppkjøringa foran 2022-sesongen i fotballens 1. divisjon, eller OBOS-ligaen som det offisielt heter. Programmet til MIF før seriestart begynner å ta form.

Gjensyn med Marbella

– I utgangspunktet ønsket vi oss alltid tøffest mulig motstand i treningskampene før sesongen, og booker så mange eliteserielag vi kan. Men det blir alltid noen kamper mot 1. divisjonslag, og kanskje 2. divisjonslag, også. Siden vi rykket ned, og forhåpentligvis kommer til å styre de fleste kampene i år, så er det i en større grad nyttig med motstand fra nivå to/tre i denne oppkjøringa, sier MIF-trener Vegard Hansen.

Om koronasituasjonen tillater det så blir det også treningsleir i spanske Marbella for første gang på to år. Etter planen reiser til MIF til Spania mandag 21. februar, og blir der én uke. Det er lagt inn én treningskamp mot slutten av oppholdet, men motstander er ikke klar.

– Flott hvis vi får dra til Marbella igjen. Det er en fin treningsuke, som også er veldig viktig for det sosiale, kommenterer Hansen.

Fellestreningene starter opp igjen mandag 17. januar - etter jule- og nyttårsferien.

Åpner mot Fredrikstad borte

Slik ser den foreløpige planen ut:

17. januar: Oppstart fellestreninger.

28. januar: Internkamp.

4. februar: Fredrikstad (1. div.)-MIF, Østfoldhallen.

11.-13. februar: Skal etter planen ha kamp.

18. februar: Sandefjord (Eliteserien)-MIF.

21.-28. februar: Treningsleir i Marbella (Spania).

26. februar: Treningskamp i Marbella. Motstander ikke klar.

5./6. mars: MIF-Kongsvinger (1. div.)

** Motstandere, spillested og dato er ikke klare for helgene 12./13. mars, 19./20. mars og 19./26 mars. Aktuelle motstandere er Vålerenga, Sarpsborg 08 og Lillestrøm fra Eliteserien, og noen 1. divisjonslag.

2. april: Seriestart i 1. divisjon.

Arne Ellevset, event manager i MIF Fotball, melder at alle treningskampene skal etter planen være klare ganske kjapt på nyåret.