Sju nye personer bekreftet smittet av Covid-19

DEL

Onsdag 25. mars fikk kommuneoverlegen i Øvre Eiker beskjed om at én ny person er bekreftet smittet med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker. Dette er det fjerde bekreftede tilfellet av smitte i kommunen. Pasienten er en eldre person som smitteisoleres hjemme. Vedkommende er ikke innlagt på sykehus, skriver Øvre Eiker kommune i en pressemelding.

Har du spørsmål, ta kontakt med kommuneoverlege i Øvre Eiker, Anne Aune, tlf 913 83 743.

Seks personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte det siste døgnet, forteller Drammen kommune i en pressemelding.

To av de smittede har vært på reise i utlandet. De har vært omfattet av karantenereglene etter å ha vært på reise og blitt syke i løpet av karantenetiden. Begge to er lagt inn på sykehuset.

Ytterligere to personer er innlagt på sykehuset. For begge to er det kartlagt sannsynlige smitteveier, men de er ikke endelig bekreftet.

Én person som har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet, er en nærkontakt av et tidligere kjent tilfelle. Vedkommende er smittet i Drammen, og her er smitteveien kjent.

Det er nå totalt påvist 63 tilfeller av koronasmitte i Drammen kommune.


Den siste personen er sannsynligvis smittet i Drammen, men dette er ikke endelig bekreftet. Vedkommende er ansatte i helsesektoren, utenfor Drammen kommune.

Artikkeltags