Åge klar for Portåsen

Åge er klar for Mjøndalen.

Åge er klar for Mjøndalen. Foto:

Konserten med Åge Aleksandersen blir den største noen gang i Eiker. Nå har de også svung på serveringen.

DEL

I en pressemelding skriver de at det 16. juni er duket for folkefest.

Over 100 frivillige

– Vi gleder oss til å jobbe sammen for å lage en super konsert, sier Ole Jonny Skiaker i arrangements-teamet på Portåsen.

– Over hundre frivillige står klare til å skape en skikkelig folkefest. Sier Skiaker som er konsertsjef på Store Amfi.

Store Amfi sto ferdig

i 2016 og åpnet med Hellbillies konsert som trakk 2500 mennesker til dikterhjemmet i Mjøndalen.

Etter det har både Odd Nordstoga og DDE besøkt scenen og et stort korps av frivillige og en profesjonelt arrangementsteam er bygget opp for å skape gode konsertopplevelser for publikum, står det videre i pressemeldingen. Morten Olsen og Eikerrock har 25 års jubileum i år og bestemte seg derfor for å slå skikkelig på stortromma.

– Vi trengte en større arena og det var derfor naturlig å få til et samarbeid med Portåsen og Store Amfi. Sier Olsen.

God opplevelse

Åge Aleksandersen og Sambandet er bedre enn noensinne. Noe som ble ettertrykkelig bevist på Elvefestivalen 2017 der Åge fikk terningkast 6 for konserten. Arrangørene lover at alt skal være klart for storinnrykk 16. juni. Daglig leder Jon Mihle på Portåsen sier at de er godt forberedt og at alt skal være på plass for å gi publikum en god opplevelse. Det var lang ventetid på øl og vin for publikum på Portåsen i 2016.

– Vi har lært mye av de konsertene vi har gjennomført og gjør alt som står i vår makt for at billettsystemer og servering skal være så bra som mulig, sier Mihle.

Artikkeltags