Brenner for blogging

<B>Liker å skrive. </B>Modell og kokkelærling Stina Marie Bakken brenner for blogging og oppdaterer minst et par ganger om dagen. Det er helst hjemme hun får ro og konsentrasjon til bloggingen.

<B>Liker å skrive. </B>Modell og kokkelærling Stina Marie Bakken brenner for blogging og oppdaterer minst et par ganger om dagen. Det er helst hjemme hun får ro og konsentrasjon til bloggingen.

Artikkelen er over 7 år gammel

Stina Marie Bakken blogger. Gjerne om det som interesserer henne der og da, men mest om den store lidenskapen. Nemlig mote, klær og skikkelige jenteting.

DEL

Bloggingen gir henne mye. Ikke bare har det gitt henne et nettverk, det gir også god PR.
- Jeg føler jeg får noe ut av bloggingen. Dessuten er det en fin måte å bevare minner på, sier 18-åringen fra Øvre Eiker, som dessuten er modell.
Hun er med i Frøken Norge og bruker også bloggen sin til å markedsføre seg selv.

Gjenkjent på gaten. Det var kusinen til Stina Marie som inspirerte henne til å begynne for et år siden. Siden har det gått slag i slag. Hver dag legger hun ut noe nytt.
- Jeg prøver å oppdatere ofte, helst et par ganger om dagen. Jeg vil gi leserne mine nye ting hver gang de logger seg på, fortsetter Stina Marie som bruker rundt to timer på bloggingen daglig.
På en god dag kan Stina Marie telle 600 unike lesere og opptil 900 visninger på siden sin.
- En gang ble jeg gjenkjent i Drammen av en som følger med på bloggen min. Det er selvfølgelig veldig moro, sier hun.
Viktige temaer. Stina Marie Bakken blogger om mote, skjønnhet, jenteting og jenteprodukter. Også dypere temaer får hun fram i lyset.
- Temaer som opptar både jenter og gutter på min alder er viktig å blogge om. Det kan være en måte å hjelpe andre på, fortsetter 18-åringen.
Stina Marie forteller at hun leser mange blogger selv. Det inspirerer og gir nye ideer. Hun legger vekt på design, noe av det viktigste for at folk skal legge merke til bloggen hennes.
- I min vennekrets er det bare en venninne som blogger. Jeg tror vel kanskje det kommer av at folk ikke tør å utlevere seg selv.

Blir kokk. Øvre Eikers store blogger er nå i ferd med å avslutte skolegangen på kokkelinja ved Åssiden videregående skole. Til høsten flytter hun og begynner som kokkelærling ved Strand Restaurant i Bærum. Uansett utfall av Frøken Norge-konkurransen og videre karriere som modell er hun fast bestemt på å gjennomføre utdannelsen.
- Jeg vil ha noe å falle tilbake på. Man vet aldri, derfor vil jeg fullføre. Jeg kommer kanskje til å blogge mer om mat utover, men mote og skjønnhet kommer fremdeles til å være øverst på listen, sier hun.
Stina Marie Bakken får bare positive tilbakemeldinger og kommentarer på bloggen sin.
- Folk er veldig hyggelige, jeg får aldri negative tilbakemeldinger. Konstruktiv kritikk ber jeg om, det hjelper meg til å videreutvikle bloggen min, så det er jeg bare glad for, avslutter hun.
JORUNN STOKKE

Artikkeltags