I sjokk etter å ha kjørt i grøfta - husker ikke hendelsen

VELTET: En vakuumgravebil veltet på vei til Konnerud, onsdag.

VELTET: En vakuumgravebil veltet på vei til Konnerud, onsdag. Foto:

DEL

(Drammens Tidende) NEDRE EIKER: Klokka 08.08 fikk politiet i Sør-Øst melding om at en septikbil hadde veltet i grøfta på vei opp til Hagatjern. Ifølge DTs reporter på stedet er det ikke snakk om en septikbil, men en vakuumgravebil.

Det skal ikke være snakk om noen personskader og trafikken skal flyte greit forbi stedet.

Like før klokka ni forteller operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Marius Knudsen, at politiet nå er ferdige på stedet og at det er rekvirert bilberging.

– Vi har kontrollert fører og alt er i orden. Bilen skal ha kjørt på utsiden av asfaltkanten og veltet, sier Knudsen og legger til at det ikke opprettes noen politisak på forholdet.

Venter på tungbilberger

Ifølge DTs reporter på stedet har ikke bilen veltet helt, men ligger litt på siden. Bilen skal ha kjørt på en rett strekke og og fått hjulene på utsiden av veien. Sjåføren skal ha kjørt rundt 20 meter bortover mens bilen var halvveis uti grøfta som er rundt en meter dyp.

Sjåføren av lastebilen skal være i sjokk etter utforkjøringa, og husker ikke så mye av hendelsen.

Vakuumgravebilen skal ha vært på vei til en jobb på Konnerud da den veltet, forteller eieren av bilen.

Viking forteller til Drammens Tidende at det er ringt etter en tungbilberger fra Oslo, da bilen er svært tung og ligger sånn på siden at den utsendte bilen ikke tør å dra den opp uten hjelp.

Ifølge Viking ser det ikke ut til at det er store materielle skader på bilen, og den skal virke kjørbar.

Artikkeltags