Bloggeren «Annijor» omsatte for 2,8 millioner kroner i fjor

Anniken Jørgensen.

Anniken Jørgensen. Foto:

Anniken Jørgensen (22), best kjent som bloggeren «Annijor», fra Solbergelva er en av landets mest profilerte bloggere og tjener millioner som forfatter og blogger.

DEL

(Drammens Tidende) Medier24 hentet årsregnskapet til Annijor AS fra Brønnøysundregistrene, som viser at hun i fjor omsatte for 2,8 millioner kroner, og fikk et resultat før skatt på 919.000 kroner i 2018. Det gir en driftsmargin på 43 prosent.

Jørgensen hadde en lønn på 1,1 millioner kroner, og betalte i tillegg ut 800.000 kroner i utbytte til seg selv, som eneste aksjonær i selskapet.

Hun er også kjent fra serien «Bloggerne» på TV 2, men hun er kanskje spesielt kjent for å åpne seg opp rundt vanskeligheter i kjærlighetslivet, og hun har fortalt både lesere og TV-seere mye om kjærlighetssorgen som slukte henne etter det for noen år siden.

I fjor skrev Drammens Tidende om at hun ga ut bok om av-og-på forholdet med tittelen «bare en natt til». Forlaget Panta Forlag ønsket ikke å kommentere hvor mye Annjor har tjent på boka, men sendte en uttalelse til Medier24:

«Vi kommenterer aldri slike økonomiske spørsmål, men kan generelt si at ‘Bare en natt til’ – en utrolig gripende bok om en besettende kjærlighet skrevet av en talentfull ung forfatter – var, ifølge Bokhandlerforeningen, på topp 3 av nye norske faktabestselgere i fjor, og det taler jo for seg selv – boken er høyt verdsatt også av voksne lesere, som i boken får nærmest et vindu inn i tenåringens indre verden.»

Jørgensen ønsket heller ikke å kommentere saken.

Artikkeltags