(Telemarksavisa)

Fredag lanserte Orkla vinterens nyheter i butikkhyllene og blant nyhetene fra matgiganten fins blant annet nye typer frossenpizza og vegan-alternativer, i tillegg til nye frokostblandinger uten sukker og årets nye smak i Fun Light-serien, kaltStrawberry Passion.

 - Vi har selvsagt god tro på de nye pizza-variantene som hever i ovnen, sier kommunikasjonssjef i Orkla, Bjørn Brennskag til Nettavisen.

 Det er jo nærmest blitt en pizzarevolusjon ved at de hever av seg selv og gir en fersk, deilig smak, sier han.

- Jeg har tro på alle nyhetene, men aller mest de nye pizzaene og basene til Toro, legger Brennskag til.

 - Velsmakende mat på kort tid

I årets matnyheter finner vi også ulike baser fra Toro og disse har kommunikasjonssjef i Orkla, Bjørn Brennskag, aller størst tro på.

- Ved hjelp av disse kan forbrukerne lage velsmakende mat på kort tid og også lage sine egne versjoner av sauser utfra disse basene, sier han til Nettavisen.

 

For den søte tann

For de som liker søtt kan den nye nugatti-varianten være av interesse. Nugatti Søtt, Salt og Sprøtt består av melkesjokolade kombinert med salte maiskjerner.

Nybakt pizza i frossendisken

Grandiosa Nybakt utvider konseptet med to varianter, nemlig salami og kjøttdeig. Pizzaene er ikke forhåndsstekt og skal gi en bunn som er ekstra sprø og luftig.

Den veganske satsningen er hentet fra Sverige og Danmark og heter Anamma. Sortimentet består av veganske kjøtterstatninger og de fleste er hundre prosent glutenfrie.

Den nye burgerdressingen Chunky Burgerdressing fra Idun blir også å finne i butikkhyllene. Dressingen er tilsatt biter av sylteagurk og litt chili.