Trine Kvalnes (28) fra Skotselv er fotograf og frilanser. I fotoutstillingen "Et møte med livet" stiller hun for første gang ut et utvalg av sine kunstfotografier.
- På Modum Bad er det så mange mennesker som har fått møte livets skyggeside og en vond virkelighet på ulikt vis. Jeg ønsket derfor i denne utstillingen å sette fokus på livets virkelighet. Samtidig ønsker jeg å vise et bredt spekter av hva livet kan by på, både på godt og vondt - og midt imellom. Jeg tror at alle vil kunne kjenne seg igjen i følelsene bildene formidler, og at en del av dem forhåpentligvis vil kunne vekke håp, sier Kvalnes.
Fotografen har knyttet noen tanker og ord til hvert enkelt bilde, men gir publikum fritt spillerom til selv å tolke motivene.
- Det handler om relasjoner. Til deg selv, til andre og til Gud. Motivene spenner fra portrett og naturbilder til mer kunstneriske uttrykk, som alle danner et bakteppe for refleksjon, sier Kvalnes.
Utstillingen åpner med en kveldssamling i Olavskirken 14. mai. Da er kunstneren selv til stede og vil i en samtale med Modum Bad-prest Jon-Erik Bråthen fortelle litt om bakgrunnen for utstillingen og om valg av motiver.
Fotoutstillingen består av 18 bilder og vil være å se hver dag i den døgnåpne Olavskirken fram til 20. juni.