Gå til sidens hovedinnhold

Her kliner eikværingen til med superstjernen

Artikkelen er over 4 år gammel

Herman Tømmeraas' rolle i Astrid S' musikkvideo minner mye om Penetrator-Chris, mener fansen.

(Drammens Tidende)

NEDRE EIKER: Den populære artisten Astrid Smeplass la i begynnelsen av juli ut et bilde på sin offisielle Instagram-konto, hvor hun holder rundt Skam-stjernen Herman Tømmeraas fra Solbergelva.

Mange spekulerte i om de to var kjærester, men Smeplass gikk raskt ut og avkreftet romanseryktene, og fortalte at det populære bildet var hentet fra musikkvideoen til låten «Such A Boy», som ble sluppet mandag.

Se hele musikkvideoen øverst i saken.

– Hadde det fantastisk

Smeplass, som i artisttilværelsen bare kaller seg Astrid S, sier i en pressemelding fra Universal Music Norge at hun er veldig glad for at Tømmeraas ville være med i videoen.

Saken fortsetter under bildet

– Jeg føler at vi fikk fram budskapet i teksten til sangen i denne musikkvideoen. Jeg og Herman hadde det veldig gøy på sett, uttaler hun.

Tømmeraas, mest kjent som «Penetrator-Chris» fra sin rolle i NRK-serien Skam, spiller kjæresten til Astrid S i videoen.

– Astrid er en av de beste artistene vi har i Norge, spør du meg. Hun er også en god venninne. Siden vi ble venner, har vi tullet med at vi må jobbe sammen på et tidspunkt. Jeg er så glad for at vi kunne gjøre det i denne musikkvideoen. Vi hadde det fantastisk hele helgen gjennom innspillingen, og jeg håper jeg kan jobbe med Astrid igjen, forteller Herman Tømmeraas.

LES OGSÅ: Disse er størst på Instagram i distriktet

– Penetrator-Chris er tilbake

Låten handler om et vanskelig av-og-på-forhold, og videoen viser de to både i hete omfavnelser og i mer krigersk humør.

Musikkvideoen er allerede sett nesten 300 000 ganger, og mange har kommentert. Flere av dem som har lagt igjen en melding er tydelige Skam- og Tømmeraas-fans.

Saken fortsetter under bildet

– Jeg er her for Herman, skriver en.

– Jeg elsker sangen og videoen, men Herman gjør det hele så mye bedre, skriver en annen.

En tredje kommenterer at Tømmeraas' karakter i videoen minner veldig om rollen som Penetrator-Chris.

– Det kysset var hett. Penetrator-Chris er tilbake.

Saken fortsetter under bildet

LES OGSÅ: Får tyn etter bildejuks

Ikke kjærester

Tømmeraas har tidligere delt flere bilder av de to sammen på bildedelingstjenesten Instagram. Også her ble det spekulert det i om de to er kjærester i virkeligheten.

Saken fortsetter under bildet

– Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, sa Astrid Smeplass til VG i begynnelsen av juli.

– Vi ble kjent etter at jeg kom innom settet til en episode av «Skam» i fjor sommer. Han er veldig flink til det han gjør, og det er så gøy å se alt han har fått til i og utenfor «Skam», sier Smeplass til VG.

Ifølge avisen er det ikke første gang Astrid Smeplass og Tømmeraas har vist seg sammen. De to kom blant annet sammen på rød løper på Spellemannprisen i januar, men nå er det altså bekreftet at de ikke er mer enn gode venner.

Tømmeraas er for øvrig en av de mest populære Instagram-brukerne i drammensdistriktet, med over 1,4 millioner følgere.

LES OGSÅ: Herman i Skam er russ på ordentlig

Kommentarer til denne saken