Peppes Pizza skal åpne 50 nye take away-restauranter i løpet av de neste tre årene, og Hokksund er et av stedene hvor de ønsker å etablere seg, skriver Peppes i en pressemelding. Nå er de på leting etter en egnet driver og sted for å åpne take away-restaurant.

76 restauranter

I vårt distrikt er Peppes etablert i både Drammen og Kongsberg, og de har totalt 76 restauranter i Norge.

– Foreløpig er det ikke mye vi kan si, men vi jobber med å finne riktig beliggenhet og vi diskuterer også med aktuelle drivere, sier Espen Hoff, administrerende direktør i Peppes Pizza til Eikerbladet.

Han forteller beliggenhet er mest avgjørende. 

– Foreløpig har vi bare kartlagt at Hokksund er interessant og møter de kriteriene vi har satt, sier Hoff. 

For ham er det viktig at det er et lokale med synlighet og lett atkomst med bil.

– Vi ser først og fremst etter et lokale hvor vi kan begynne med take away, ikke en klassisk Peppes restaurant. Men det er alltid en mulighet for å spise på stedet også om det legges til rette for det, sier han. 

Seks til tolv arbeidsplasser

Han synes det er vanskelig å si noe om hvor mange arbeidsplasser som kan skapes på en slik restaurant.

– Vi indikerer et sted mellom seks og tolv medarbeidere, men da er ikke alle nødvendigvis heltids, sier han.

Forventet omsetning og størrelsen på lokalet spiller også inn her. Når restauranten kommer til Hokksund tør han ikke si.

– Vi har ambisjon om å åpne 50 Peppes i løpet av tre år, så vi tenker langsiktig. Den rette driveren kan være i Hokksund, men vi kan ikke si noe konkret om når Peppes kommer til Hokksund ennå, sier han.

─ Pizzakrigen handler ikke bare om antall utsalgssteder, men i like stor grad om å finne de rette driverne. Nøkkelen til suksess ligger i vårt velprøvde franchisekonsept, og å samarbeide tett med franchisetakerne for å sikre balanse mellom vekst og lønnsomhet, avslutter han.

Det skal i tillegg etableres to Peppes i Drammen.

LES OGSÅ:

Vil bygge 1.550 kvadratmeter stor dagligvarebutikk 

Kjempeoverskudd i Nedre Eiker–Øvre Eiker reddet av skatten 

– Det er ikke den jobben du får mest ros i