– Om jeg vinner, så blir det enten ny leilighet – eller vannskuter. Eller begge deler, sier Marius til Dagbladet.

Akkurat nå er han i Mexico, der den populære serien spilles inn. Marius er fra Drammen, og er bosatt i Mjøndalen.

Han presenterer seg selv som en klovn, og en som elsker fart og spenning. Kanskje ikke så rart at han derfor jobber med å selge vannskutere og motorsykler.

Det var en venninne som meldte Marius på Paradise Hotel.

Elsker å være midtpunkt

– Alle jeg kjenner har sagt at jeg må være med. Jeg har jo sett på serien i ti år, og jeg går rundt med puls i 150 og er veldig klar, sier Marius.

I TV3s presentasjon forteller han at han elsker å være midtpunktet, og er vant til å få mye oppmerksomhet.

– Jeg gir mye av meg selv, og det er mye armer og bein – skikkelig «hæla i taket»! Jeg er en ekte festløve, sier Marius til Dagbladet.

Det er ikke til å stikke under at en stol at det blir mye festing på Paradise Hotel, og at det kan skje litt av hvert mellom guttene og jentene som er sjekket inn på hotellet.

Men Marius er ikke den som lett lar seg sjarmere.

Redd for følelser

– Jeg tør rett og slett ikke. Jeg er livredd for følelser og forpliktelser. Jeg faller ikke så lett for jenter – det er heller omvendt, sier Marius, som liker å ha kontroll.

TV3 har stor tro på gjengen som er samlet i Mexico.

– Jubileumssesongen har alt en kan be om – artige deltakere og legender, drama, romanser og dønn ærlig hooking. Og taktikkeri fra en annen verden, selvsagt. Spillet er definitivt i gang, for å si det mildt, kan TV3s pressekontakt Andreas Framnes melde om eventyret som venter seg på kanalen til våren.

LES OGSÅ: Slik er livet etter Paradise