I år blir det tre UKM-festivaler i Øvre Eiker

MELD DEG PÅ: Bildet viser en av fjorårets konserter med Snowblind - med Kristian Bjerkeset Solerød, Lars Anderson, Linus Anderson og Philip Rygh -  underholdt på UKM - Ung Kultur Møtes - på samfunnshuset i Mjøndalen.

MELD DEG PÅ: Bildet viser en av fjorårets konserter med Snowblind - med Kristian Bjerkeset Solerød, Lars Anderson, Linus Anderson og Philip Rygh - underholdt på UKM - Ung Kultur Møtes - på samfunnshuset i Mjøndalen. Foto:

​Årets UKM i Øvre Eiker deles opp i tre mindre festivaler.

DEL

I over 20 år har UKM først og fremst vært en årlig mønstring, der ungdommer mellom 10 og 20 år deltar med ulike kulturuttrykk.

Arrangørene av UKM i Øvre Eiker går nye veier for å nå enda flere aktive kulturungdommer. I stedet for den tradisjonelle festivalsøndagen, som kommunen har arrangert i februar hvert år, har ungdom nå tre mulige datoer å melde seg på: 16. januar, 13, februar og 12. mars.

Den nye bibliotekscenen i Hokksund vil tilby gode fasiliteter for deltakerne, og som tidligere ønsker arrangørene mange deltakere og varierte innslag.

Omtrent alt mulig som ligger i kultur-begrepet kan være med, som: dans, sang, film, foto, rap, kunst, trylling, sjonglering, band, dikt, noveller, slam-poesi, arrangør, spille et instrument, teater, konferansier - eller hva enn det måtte være.

I UKM får du mulighet til å ikke bare vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Aldersgrensen for deltakelse er fra de som fyller 13 i år til de som fyller 20 i år.

LES OGSÅ:

Artikkeltags