Gå til sidens hovedinnhold

Anniken Jørgensen skriver bok om kjærlighetssorgen

Artikkelen er over 3 år gammel

Flere år etter det ble slutt med kjæresten, Broiler-artist Mikkel Christiansen, åpner bloggeren opp om kjærlighetssorgen i ny bok.

(Drammens Tidende)

NEDRE EIKER: Anniken Jørgensen (20) fra Solbergelva er en av landets mest profilerte bloggere. Tidligere i år ble hun kåret til landets best kledde kvinne av nettstedet MinMote, og senere samme måned ble hun både nominert, diskvalifisert og renominert til to priser under bloggernes svar på Oscar-utdelingen, Vixen Awards.

LES OGSÅ: Lørdagssatsing med lokale profiler slaktes i sosiale medier

Åpen om kjærlighet og kjærlighetssorg

Snart skal åttende sesong av Bloggerne i gang på TV 2, der blant andre Jørgensen, som blogger under navnet annijor, blir å se. Det gleder ikke bloggeren seg spesielt til skal vi tro hennes uttalelser til MinMote.

Hun sikter til at hun tror det blir kleint å se igjen av-og-på-forholdet med tidligere samboer Anders Gran, som nå er av.

Annijor er kanskje spesielt kjent for å åpne seg opp rundt vanskeligheter i kjærlighetslivet, og hun har fortalt både lesere og TV-seere mye om kjærlighetssorgen som slukte henne etter det for noen år siden ble slutt med hennes daværende kjæreste, Broiler-artist Mikkel Christiansen. Det skriver hun også nå bok om.

– Den handler om min første kjærlighetssorg og årene gjennom depresjonen som var både ung og tøff, og måten jeg kom meg ut av det, sier hun til MinMote.

LES OGSÅ: Donkeyboy-Cato får skryt av brannvesenet: – Slikt kan være avgjørende

Måtte ta skrivepause

Ifølge nettstedet har hun holdt på med boken siden hun var 17 år, men måtte ta en pause da hun var sammen med nevnte Gran. Nå er det imidlertid klart at boken skal lanseres til høsten.

Ifølge Jørgensen er Christiansen enig i at historien om kjærlighetssorgen bør fortelles.

– Stakkars. Tenk om han hadde visst at han skulle bli sammen med en psyko dame pluss at hun skulle skrive bok om hele skitten etterpå. Da jeg begynte å fortelle om det syns han ikke det var så kult. Nå er han for å dele det og han sier han gleder seg til å lese det, selv om det kommer til å gjøre vondt, sier Jørgensen til MinMote.

Kommentarer til denne saken