Klare til årets julekonsert

SANGFUGLER: Musikklærer Marit Sandhaug (helt bakerst) står for den årlige julekonserten med 5. klassingene ved Mjøndalen skole.

SANGFUGLER: Musikklærer Marit Sandhaug (helt bakerst) står for den årlige julekonserten med 5. klassingene ved Mjøndalen skole.

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag inviterer 5.-klassingene ved Mjøndalen skole til konsert i samfunnshuset i Mjøndalen.

DEL

Siden september har elevene øvd på både norske og engelske julesanger, som blant annet «Stille grender» og «It's the most wonderful time of the year».

Lokale musikere

Konserten har blitt en tradisjon ved skolen, og som vanlig har de med seg musikere på scenen. Lasse Guldbrandsen fra Krokstadelva, Thomas Andre Fritsø fra Drammen og Vetle Hæg Nymoen fra Hokksund er årets band.

– Lasse og Thomas har vært med tidligere, mens Vetle stepper inn for sin far og blir med oss for første gang, forteller musikklærer Marit Sandhaug.

Gjesteartister

På årets konsert kommer også sju sangere fra jentegruppa Seven. Dette er en kristen sanggruppe som opptrer over hele landet med musikaler og barnesanger. De består av 19 medlemmer, men under opptreden er de sju på senen. På konserten i Mjøndalen er det Eline Roa Gran og Savannah Løver fra Mjøndalen, Frida Wallin Omre og Karen Hafskjold fra Drammen, Maria Heitmann fra Røyken, og Erica Aune og Bettina Ranvik fra Bærum som skal stå sammen. Britt-Venke Oldebråten og Melinda Løver står bak gruppen, og de har skrevet utallige barnesanger som blir brukt i søndagsskoler og av andre kor.

LES OGSÅ:

Nei til nytt parkeringshus i Mjøndalen

Sentrumsdebatten i Mjøndalen 

Artikkeltags