Dette fikk folk til å klikke i 2017

KLIKKVINNER: Per Henrik Alfsen Såstad.

KLIKKVINNER: Per Henrik Alfsen Såstad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

TV-opptreden, brann, svindel, eiendom, feriedrama og jakt er blant sakene som fikk flest lesere i fjor.

DEL

(Bygdeposten) Vi har sett på hvilke saker som er mest lest på bygdeposten.no gjennom året. I denne klikk-kavalkaden kan du se hva våre abonnenter foretrakk å lese om – måned for måned.

Bjerkerud på TV

I januar var det saken om at Eilev Bjerkerud skulle på TV nok en gang – denne gang i Camp Senkveld – som fenget mest.

Historien om Terje Tandberg Transport og ulykken på E6 i Grong ble mest klikket på i februar.

Utro ansatt og brann

Overskriften om Wold & Borgersen som ble svindlet av utro ansatt, vant lesernes gunst i mars, og i april var det saken om en mann som ble pågrepet etter brannen i Lilleåsgata i Åmot som lå på topp.

Tyver tok konfirmasjonspengene

I mai lot flest lesere seg engasjere av Per Henrik Alfsen Såstad som ble frastjålet konfirmasjonspengene sine 17. mai, og i juni var det salget av Båsum Boring som fikk våre abonnenter til å klikke. Et feriedrama med familien Bergerud/Braathen fra Sigdal som havnet midt oppi jordskjelv på Kos, fikk flest lesere i juli.

Ivrig jeger

I august skrev vi om vikersundingen Jan Roger Haugen som reddet familien fra brann, og i september «vant» saken om Fredrik Aalien fra Eggedal som felte to elg og dro rett på møte etterpå.

Tempelseter

I oktober lå sak om salg av historisk eiendom i Hokksund på topp, og i november tronet saken om Ole Håvard Olsens eksploderende batteripakke øverst.

I årets siste måned var det salget av Tempelseter som var klikkvinneren.

Artikkeltags