Isachsen til topps i gjev konkurranse

Daglig leder Anders Høiback mottok prisen fra fylkesordfører Roger Ryberg.

Daglig leder Anders Høiback mottok prisen fra fylkesordfører Roger Ryberg. Foto:

Kåret til årets lærebedrift i Buskerud.

DEL

– Prisen deler vi alle sammen som jobber i Isachsen. Felles innsats har vært avgjørende for de gode lærearenaene vi har klart å skape sammen med lærlingene våre. Vi jobber hver dag med å bli bedre på utvikling i alle ledd, og denne prisen tar vi med oss som en tillitserklæring og motivasjon for å jobbe videre, sier daglig leder Anders Høiback i en pressemelding.

Prisutdelingen fant sted under prisaften i fylkeshuset i Drammen og utmerkelsen ble overrakt av nestleder i hovedutvalget for utdanning i Buskerud Fylkeskommune Bjørn Tore Ødegården.
Daglig leder Anders Høiback mottok prisen på vegne av Isachsen, og han var tydelig stolt da beskjeden kom om at det var Isachsen som var årets vinner

I jobben som opplæringsansvarlig i Isachsen følger Vidar Kjenås alle lærlingene tett gjennom hele lærlingeløpet. Han er klar på at det å legge ressurser i arbeidet med utviklingen av læringene gir positive ringvirkninger.

– Først og fremst handler det om å ta unge mennesker som har tatt valget om å bli fagarbeidere på alvor. I forlengelsen av dette bidrar vi som bedrift med å utvikle fagarbeidere som både bransjen og samfunnet trenger. Og at mange ønsker å jobbe hos oss etter endt læretid er viktig for vår egen utvikling. Isachsen legger betydelig ressurser i arbeidet med lærlinger, og jeg tror det også er mye av grunnen til at vi mottar denne prisen, sier opplæringsansvarlig i Isachsen følger Vidar Kjenås.

Selskapet har 38 lærlinger.

Artikkeltags