De tre unge talentene er plukket ut av en jury som i vår inviterte unge og nye stemmer om å sende inn en video.

– Vi jakter på den nye «Stemmen fra Sanden» og synes det er veldig hyggelig å kunne presentere tre nye stemmer og fjes på scenen, sier idémaker Trygve Ingebretsen.

Alle tre er fra Eiker, og er plukket ut blant ni innsendte forslag.

LES OGSÅ: Jakter på «Stemmen fra Sanden» 

Bare allsang

Det er åttende gang allsangfaktoren skal ljome utover Drammenselva, Hokksund og fylle Sanden hotell med humør, sangglede og hygge i godt over to timer.

– Det blir selvfølgelig kjente og kjære sanger fra Abba og Inger Lise Rypdal, forteller Ingebretsen som løfter litt på lokket, men som på ingen måte vil avsløre alt.

– Det blir mye nytt, lover han og avslører at han og de andre i gruppa 4 Glade Lakser også har øvd inn Mads Hansen eneste sommerhit.

Bildeserie

Allsang på Sanden

FRA 2015:  

Fullt hus

Allsangen på Sanden innleder årets store fest i Hokksund; by- og laksefestivalen. I alle år har det vært stinn brakke.

– Hokksundsangen er obligatorisk, men vi har siden i fjor lagte flere nye tekster til kjente og gode melodier med høy allsangfaktor, forteller han.

For å heve prestasjonen og ikke minst opplevelsen til publikum ytterligere blir Cathrine Isaksen Bakken med på vokal og Per Gustavsen på saksofon.

Bildeserie

500 sang med for full hals

FRA 2016:

Alltid fullt

Allsangen på Sanden har blitt en stor suksess og et sikkert kort for åpningen av byfesten i Hokksund. Det har vært nærmest umulig å finne en ledig stol. Mellom fem og seks hundre sangglade gjester benker seg til, gjerne i god tid før det hele braker løs. Noen koster også på seg en helaften med god mat og drikke før sangstrupen tar over.

Også i år som tidligere får alle utdelt et sanghefte der tekstene til alle sangene som skal synges er å finne.

NB: Eikerbladet er samarbeidspartner i «Stemmen fra Sanden» (red.).

FRA 2017: Fabelaktig allsang på Sanden, igjen