Gå til sidens hovedinnhold

Klart for ny sangfest med tre hemmelige stemmer

Artikkelen er over 3 år gammel

Tre unge og lokale stemmer åpner årets allsangfest på Sanden. Hvem de er, er hemmelig til de står på scenen torsdag kveld.

De tre unge talentene er plukket ut av en jury som i vår inviterte unge og nye stemmer om å sende inn en video.

– Vi jakter på den nye «Stemmen fra Sanden» og synes det er veldig hyggelig å kunne presentere tre nye stemmer og fjes på scenen, sier idémaker Trygve Ingebretsen.

Alle tre er fra Eiker, og er plukket ut blant ni innsendte forslag.

LES OGSÅ: Jakter på «Stemmen fra Sanden» 

Bare allsang

Det er åttende gang allsangfaktoren skal ljome utover Drammenselva, Hokksund og fylle Sanden hotell med humør, sangglede og hygge i godt over to timer.

– Det blir selvfølgelig kjente og kjære sanger fra Abba og Inger Lise Rypdal, forteller Ingebretsen som løfter litt på lokket, men som på ingen måte vil avsløre alt.

– Det blir mye nytt, lover han og avslører at han og de andre i gruppa 4 Glade Lakser også har øvd inn Mads Hansen eneste sommerhit.

Bildeserie

Allsang på Sanden

FRA 2015:  

Fullt hus

Allsangen på Sanden innleder årets store fest i Hokksund; by- og laksefestivalen. I alle år har det vært stinn brakke.

– Hokksundsangen er obligatorisk, men vi har siden i fjor lagte flere nye tekster til kjente og gode melodier med høy allsangfaktor, forteller han.

For å heve prestasjonen og ikke minst opplevelsen til publikum ytterligere blir Cathrine Isaksen Bakken med på vokal og Per Gustavsen på saksofon.

Bildeserie

500 sang med for full hals

FRA 2016:

Alltid fullt

Allsangen på Sanden har blitt en stor suksess og et sikkert kort for åpningen av byfesten i Hokksund. Det har vært nærmest umulig å finne en ledig stol. Mellom fem og seks hundre sangglade gjester benker seg til, gjerne i god tid før det hele braker løs. Noen koster også på seg en helaften med god mat og drikke før sangstrupen tar over.

Også i år som tidligere får alle utdelt et sanghefte der tekstene til alle sangene som skal synges er å finne.

NB: Eikerbladet er samarbeidspartner i «Stemmen fra Sanden» (red.).

FRA 2017: Fabelaktig allsang på Sanden, igjen 

Kommentarer til denne saken