– Det er nok den mest ultimate fartsopplevelsen man kan oppleve og vi har fortsatt ledige plasser, sier Runolv Stegane i Stegane Sport. For første gang tilbyr selskapet tur til Kitzbühel og det verdenskjente Hahnenkammrennet.

Stegane Sport har i siden 2009 arrangert turer til sportsarrangementer med hovedvekt på vinteridrett og da spesielt skiskyting – noe Stegane har tenkt å fortsette med.

– Men det er moro å prøve noe nytt også. Derfor prøver vi for første gang et opplegg til det verdenskjente Hahnenkammrennet, sier Stegane.

Lokalt samarbeid

Ansvarlig redaktør i Eikerbladet, Stig Odenrud, sier at det for avisen er hyggelig å kunne få til et samarbeid med en lokal arrangør.

– Vi er en lokalavis og det er viktig for oss å kunne gi leserne våre en merverdi også ut over å få annonser og nyheter. At våre lesere kan få en hyggelig opplevelse sammen med en lokal arrangør er viktig for oss. Derfor har vi alltid holdt oss unna de store, nasjonale aktører som også opererer i dette markedet. Vi har et par-tre slike opplegg i året som henvender seg til litt forskjellige målgrupper, sier Bråthen.

Med Stegane Sport har avisen samarbeidet om to turer til skiskyting i Tyskland.

24.–28. januar

Turen går av stabelen 24.–28. januar neste år. Den inkluderer fly og transport til og fra flyplass, stadionbilletter og halvpensjon på hotellet. I Østerrike blir gruppen innkvartert i St. Johann – ti kilometer fra Kitzbühel med god togforbindelse rett til arenaen.

– Jeg har brukt dette hotellet flere ganger. Det er hyggelig og ligger i nærheten av jernbanestasjonen og dermed rask transport til Kitzbühel, sier Stegane.

Ordner det praktiske

– Turen er et tilbud til abonnentene. Det er Stegane Sport som er arrangør og alle henvendelser om turen må rettes til Stegane, sier redaktør Knut Bråthen, som selvsagt håper at mange av leserne vil slå til på dette tilbudet.

– Ved at vi bor i St. Johann har vi klart å sy sammen en pakke som bør være godt innenfor det akseptable. Hahnenkammrennet er og blir en klassiker og jeg kan garantere at dette blir en folkefest, sier Stegane.

LES OGSÅ:

10.000 lesere hver dag 

Vil ha tilbake nattbussen til og fra Oslo 

100 år siden dette skjedde for første gang