Eikerbladet er en del av Norges største konsern med lokalaviser. Ansvarlig redaktør Stig Odenrud er glad for at Nettavisen er blitt et familiemedlem i Amedia.

Glad i papiravisen

– Eikerbladets abonnenter vil nå få tilgang på både nasjonale og internasjonale nyheter bare ved å gjøre et par tastetrykk. Nettavisens redaksjon har et godt ry, og for å være på ballen i viktige saker som også berører eikværingene, mener han.

Odenrud vet også at mange er veldig glad i papiravisen, selv om veksten av digitale brukere har vokst mye de siste ukene.

– Tidligere har det vært alt for mye plunder og heft for å koble seg opp mot Eikerbladets nettavis, e-avis og digitale tilbud. Ingen gidder å gå gjennom sju-åtte operasjoner for å komme inn på nett. Det er gjort flere grep for å forenkle dette, dessuten kommer vi snart til å invitere våre abonnenter på kaffe, litt bite i og et enkelt digitalkurs - helt gratis, lover redaktøren.

Hva dette kurset går ut på kan du lese mer om i papiravisen tirsdag.

Hele landet

Den digitale avisen blir et abonnementsprodukt og lokker med eksklusivt nyhets- og aktualitetsstoff og gode historier og kommentarer fra Nettavisen og Amedias 63 aviser.

– Det norske mediebildet blir ofte «Oslo-nærsynt». Jeg mener at fornuften er nokså likt fordelt utover i landet, og målet med NA+ er å vise ferske nyheter og friske meninger fra hele landet, sier Nettavisens ansvarlige redaktør Gunnar Stavrum.

Amedia ble fra nyttår heleier av Mediehuset Nettavisen. I tillegg til å være Norges ledende lokale medieselskap med aviser landet rundt, inntar mediekonsernet nå en sterk nasjonal posisjon, heter det i en pressemelding.

– Når Nettavisen nå utvides med et riksdekkende digitalt abonnementsprodukt, er ambisjonen å levere viktige nyheter og kommentarstoff fra hele Norge til hele Norge. NA+ vil bestå av innhold fra Nettavisens egen redaksjon, men ikke minst gi leserne et unikt tilbud med stoff fra over 800 journalister i 63 redaksjoner over hele landet, sier konsernsjef i Amedia og styreleder i Mediehuset Nettavisen, Are Stokstad.

Avisen har fått navnet NA+ og skal være et alternativ til et «Oslo-nærsynt» mediebilde.

Du finner den nye avisa sammen med e-avisa her!