Er du allerede abonnent på papiravisen har du allerede tilgang til absolutt alt som legges ut på våre nettsider - inkudert magasiner og e-avis.

Registrering

For å bruke abonnentet ditt fullt ut må du registrere deg på nett. Det gjør du her!

Her blir du bedt om å lage en aID bruker. Følg instruksjonene for registrering av mobilnummer, e-post etc. Deretter får du tilgang til alt digitalt innhold. Om abonnementet er registrert på et fasttelefon-nummer må du ta kontakt med kundeservice og endre dette. Telefon 32 27 70 71.

aID er en innloggingstjeneste som vi bruker for å identifisere deg og gi deg tilgang til abonnementet ditt og andre tjenester som krever innlogging.

Dele gratis

Visste du at du kan dele abonnentet med flere i familien? Gå til Min side og velg «del abonnementet med familen». Herfra kan du enten sende invitasjon til personens mobilnummer (anbefalt) eller e-postadresse.

Bli abonnent

Om du ikke er abonnent kan du bli det her! Per dags dato har vi et tilbud på fem kroner for fem uker. Abonnementet betaler du ved å bruke ditt vanlige Visa eller kredittkort.

Her kan du finne svar på ulike spørsmål, men du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Rett til mobilen

Du kan få alle nyhetene rett til mobilen din - og ikke minst direktevarsel om det viktigste som skjer.

Her laster du ned EB på mobilen din:

iPhone

Android

Appen legger seg på hjem-skjermen på telefonen din, med en Eikerbladet-logo, og er basert på Safari-utgaven av Eikerbladet. Det vil si at det du leser i appen, oppleves og fungerer likt som vår vanlige mobilutgave. Du kan velge om du vil motta push-varsler fra appen.