Silje Nintelle er ny journalist i Eikerbladet

Kreativ: Silje Nintelle Hansen Surland fikk sin første jobb som designer allerede som 13 åring. Her holder hun opp sin tegning av Kourtney Kardashian.

Kreativ: Silje Nintelle Hansen Surland fikk sin første jobb som designer allerede som 13 åring. Her holder hun opp sin tegning av Kourtney Kardashian.

Artikkelen er over 1 år gammel

Silje Nintelle Hansen Surland (21) fra Mjøndalen er ansatt som journalist i Eikerbladet.

DEL

Hun er vikar for Siri-Helene Hagen Lia som har permisjon i 2019.

– Hvorfor ønsker du å jobbe i Eikerbladet?

– Jeg tenker at det kommer til å bli en spennende utfordring hvor jeg kan få lære meg enda mer om et felt som jeg ikke har vært like ofte borti som Mediegrafiker.

– Hva er din sterkeste side?

– Min sterkeste side er vel den kunstneriske siden min.

– Hva betyr Mjøndalen fotball for deg?

– Jeg er kjempe glad i fotball, og MIF-kampene er alltid en av ukens høydepunkt. Både jeg og familien pleier alltid å ha sesongkort i tillegg til at vi er medlem av supporterklubben 3050.

– Hvor opptatt er du av fotball generelt?

– Det er alltid gøy å følge med på fotball, jeg pleide også å spille fotball selv men nå følger jeg for det meste med på kampene til MIF og IBK, eller andre kamper som er viktige for favorittlagene mine.

– Driver du med sport selv?

– Jeg har drevet med veldig mye forskjellig sport, men det er Taekwondo som jeg endte opp med å like best. Til slutt fikk jeg også sort belte i denne kampsporten og det er noe jeg er veldig fornøyd med.

– Hva gjør du helst på en fridag?

– Ser på en serie, gamer på PC, ser på fotballkamper, tegner portretter, shopper, fotograferer, koser med hunden og er med venninner eller kjæresten.

– Hvilken årstid foretrekker du, og hvorfor?

– Jeg foretrekker sommeren da det er såpass varmt at man faktisk kan være utendørs uten å måtte ta på seg en haug med klær bare for å lufte hunden før jobb.

– Hvilken bok leste du sist?

– Hmm... Det må vel være en bok jeg leste på barneskolen som het Kurtby, den leste jeg for omtrent 11 år siden.

– Hva slags musikk hører du helst på?

– Jeg har vært stor fan av Adam Lambert helt siden 2009, jeg har også en tatovering fra det ene albumet hans og har fått high-five av han på konsert.

– Hvem ser du opp til?

– Jeg ser opp til mennesker oppnår noe stort innen kunst eller grafisk design.

– Hva gleder du deg til den kommende uken?

– Jeg har fått pakker i posten omtrent hver eneste dag i flere år nå, så det er alltid spennende å se hva jeg kommer til å få fra dag til dag. Ellers så gleder jeg meg til å bruke tid med de jeg er glad i.

– Hvilke app’er bruker du mest på telefonen?

– Jeg bruker aller mest Snapchat, men det går også litt tid til Messenger og Instagram hvor jeg har omtrent 50 000 følgere.

– Hva engasjerer deg?

– Sport, økonomi, design, kunst og handel.

FAKTA

BOSTED: Mjøndalen

ALDER: 21

SIVILSTAND: I et forhold

YRKE: Journalist

– Hva gjør deg glad?

– Hunden min, når MIF vinner fotballkamper, små overraskelser i hverdagen og det å gjøre noe fint med eller for andre mennesker.

– Hva gjør deg sint?

– Urettferdighet og mennesker som behandler andre dårlig.

– Hvordan fikk du din første jobb som designer?

– Da jeg var 13 år fikk jeg min første jobb som designer. Det startet med at jeg vant en del konkurranser og utmerket meg innen virtuell klesdesign. Etter hvert ble jeg kontaktet av det som på den tiden var en av Norges største nettsider for unge jenter, og fikk et jobbtilbud av dem. I denne jobben fikk jeg designet en rekke internasjonale oppdrag og utformet mine egne kolleksjoner som ble nettsidens mest solgte.

– Hvordan reagerer du på ros?

– Som folk flest blir jeg veldig glad av å få ros.

– Hvem burde skjerpe seg?

– Mennesker som ønsker andre vondt i tillegg til de som poster negative kommentarer på nett uten å tenke på mottakerens følelser.

Artikkeltags