Gå til sidens hovedinnhold

Joakim klarte det igjen

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble en helt uvirkelig helg resultatmessig, for Joakim vant alt han var med på i Elite Jr.

Det er kun 14 dager siden han ble dobbelt verdensmester, men Hokksund-gutten ser ikke ut til å ville gi seg med det første.

Enorm utvikling

Norgesmesterskap i IDO og Performing Arts ble avholdt i Bingfosshallen denne helgen. Danseklubben Studio 1 arrangerte Mesterskapet. Det var 7 utenlandske dommere som dømte danserne fra tidlig lørdag morgen til søndag kveld. Det forteller mamma Siw Visnes til Eikerbladet.

– Utviklingen har vært enorm det siste året. Han er tatt ut til å representere Norge i Moderne og Jazz i desember i Polen. Dette blir hans andre PA mesterskap denne høsten. I oktober danset han seg til en fantastisk finale og femte plass i VM i Show. Nivået er skyhøyt, sier mamma Visnes i en e-post.

Miljø rundt

Joakim ser ut til å holde beina godt planta på jorda – i alle fall når han ikke gjør sine akrobatiske sprell på dansegulvet. Siw Visnes er opptatt av å takke støtteapparatet rundt.

– Joakim sin Performing Arts (Moderne, Jazz og Show) -trener heter Berit Lundene, og de har et utrolig godt samarbeid. ancy Gogstad, Guro Person og Stine Larsen Nedgård er trenerne hans i IDO. Det har vært en enorm utvikling for Joakim i Disco og Discofreestyle også, sier hun.

– Joakim har en enorm egeninnsats, men også et miljø rundt seg som er veldig godt og i tillegg et fantastisk trenerteam, avslutter hun.

Les også

Joakim danser fem ganger i uka - og litt hele tida

Kommentarer til denne saken