Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du teste Eikerbladet gratis i hele januar

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på Eikerbladet i januar måned.

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Eikerbladet så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier ansvarlig redaktør Ola Niemann

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

Eikerbladet jobber med en rekke ulike saker om dagen og har flere spennende prosjekter på gang. Blant annet ser vi på utbyggingsprosjektene i Mjøndalen og i Øvre Eiker.

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Eikerbladet gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i Eikerbladet vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at <avis> tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Niemann.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Her er noen av de viktigste sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese:

Les også

Onsdag åpner et nytt spisested i Hokksund: – Mange har måttet dra til Drammen. Nå er vi her

Les også

Etter hærverk i skiløypa stilte flere til dugnad på kort tid: - Helt konge

Les også

Bekymret for bygdas fremtid. Snart skal det avgjøres

Les også

Morten har tapt over én million kroner i desember: – Tror ikke på åpning før mars

Les også

Vigdis skjønte at noe var galt da bestevenninnen spurte om telefonnummeret hennes

Les også

Kundene har talt - Denne nisjebutikken yter best service i Øvre Eiker

Kommentarer til denne saken