(Drammens Tidende)

ÅMOT: Nødetatene rykket mandag kveld ut til Åmot etter en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil i sentrum. Det meldte både Sørøst politidistrikt og 110-sentralen Sørøst på Twitter. Ifølge politiet var også luftambulansen på stedet.

– Det som har skjedd, er at det har vært en trafikkulykke mellom en personbil og en motorsykkel. Derfor er alle nødetatene på plass her nå, sier innsatsleder Arne Guddal i Sørøst politidistrikt.

Rundt klokka 22 informerer Guddal om at det er snakk om en dødsulykke.

– Det er en alvorlig ulykke, og føreren av motorsykkelen har omkommet, sier han.

Ifølge Guddal er pårørende varslet.

Tirsdag morgen opplyser politiet at den omkomne mannen er i 30-åra.

– Hendelsesforløpet, kan du si noe om det?

– Nei, det er for tidlig. Nå er ulykkesgruppa varsla, krimteknisk er også varsla, så de er på vei til stedet. Så det blir undersøkelser på stedet her på kvelden nå, sier Guddal.

Veien er stengt på stedet på ubestemt tid.

– Veitrafikksentralen er varsla og det kommer til å bli omkjøring, sier Guddal.

Føreren av bilen blir tatt hånd om av helsepersonell. Hun er ikke alvorlig skadd og satt alene i bilen da ulykken fant sted.

– Trenger mer tid

Tirsdag ettermiddag sier politistasjonssjef Kjell Magne Tvenge ved Hønefoss politistasjon at det fortsatt ikke foreligger noen klar årsak til ulykken.

– Vi ønsker ikke å gå ut med noe foreløpig. Vi har gjort nødvendige avhør for å få startet etterforskningen, og er godt i gang med dette. Nå skal vi kartlegge hva som har skjedd, men vi trenger mer tid, sier han til Drammens Tidende.