(Drammens Tidende)

HOKKSUND: Politiet og ambulanse var lørdag kveld på en privatadresse i Hokksund i forbindelse med en voldshendelse.

– Oppdateres når vi har mer info, meldte politiet rundt klokka 23.

Klokken 23.40 opplyste politiet at det er brukt kniv, og at fornærmede er knivstukket flere steder. Vedkommende er kjørt til sykehus i ambulanse.

Politiet kunne lørdag kveld ikke si noe om skadegrad, men søndag morgen forteller operasjonsleder Trond Egil Groth at den fornærmede ikke skal være livstruende skadd.

– Vi vet ikke skadegrad. Dette er en alvorlig sak, og da vi snakket med sykehuset klokka 02 i natt fikk vi beskjed om at han ikke er livstruende skadd, sier Groth.

Den fornærmede ble fraktet til Drammen sykehus. Den antatte gjerningspersonen er pågrepet, og det skal dreie seg om to lokale menn, sier politiet.

Etterforsket utover natta

Operasjonsleder Groth sier til Drammens Tidende at begge er kjenninger av politiet, men at det foreløpig er for tidlig å si noe om bakgrunnen for hendelsen.

Pågripelsen foregikk uten dramatikk i en leilighet i nærområdet, informerer han.

– Nå sikrer vi åstedet og vi avhører noen vitner. Saken blir etterforsket fremover i nattetimene og gjenopptatt mer på dagen i morgen, sa Groth rundt midnatt.

Den fornærmede hadde knivskader flere steder på kroppen, ifølge politiet.

Søndag morgen opplyser Groth om at den pågrepne mannen sannsynligvis avhøres i løpet formiddagen. Han ønsket ikke å komme med ytterligere detaljer om de involverte personene, som alder, og forteller at det er for tidlig å si hva mannen vil bli siktet for.

– Vi må vente med det til flere er avhørt og vi har fått snakket med fornærmede, sier operasjonslederen.