To seiere og to tap er fasit for Kevin Nicol etter han tok over som sjef i MIF. Trepoengerne har kommet på hjemmebane, mens de to bortekampene mot Åsane og KFUM Oslo har endt med et samlet resultat på 1–6. Det er tydelig at Nicol er avhengig av å ta med seg hjemmeformen på tur når de drar til Trøndelag på lørdag klokken 16.

DISSE STARTER FOR MIF:

Kinn, Olsen - Hansen - Skogen - Øverby, Ovenstad - Sporrong - Olsen Solberg, Singh - Stokke - Reuterswärd

Kanskje har han noe på gang i det defensive, for Nicol for noe så sjeldent som et lite luksusproblem når han skal velge hvem som skal spille midtstopper på lørdag. Sondre Skogen har sakte, men sikkert utviklet seg i den brune drakta og er nok bankers i startelleveren.

Duellen er mellom Adrian Alexander Hansen, som scoret sitt første mål og hadde en god kamp mot Skeid, eller Daniel Arrocha, som tross to store tabber, så lovende ut da han tok plassen til Hansen i kampen mot «Kåffa». De fleste vil nok peke på Hansen, men det er ikke utenkelig at Arrocha får en ny sjanse til å bevise seg verdig til en plass i startoppstillingen.

Resten av laget er ganske sikkert, bortsett fra høyreback og den ene indreløperplassen, da Syver Skaar Eriksen og Ole Amund Sveen begge er ute med karantene etter henholdsvis åtte og seks gule kort.

Selv om det kun er seks kamper igjen av sesongen, er ikke kvallikdrømmen helt ute for MIF på tiendeplass. Det er seks poeng opp til Start på sjetteplass og kun sju til Sandnes Ulf og Ranheim på plassene over sørlendingene, som begge har hatt en formdupp. På den andre delen av tabellen ligger Stjørdals-Blink som desperat er ute etter noen seire for å dra seg opp fra direkte nedrykksplass.

Sist gang MIF og Stjørdals-Blink møttes, var også første gangen i historien lagene spilte mot hverandre. To scoringer fra Martin Rønning Ovenstad kunne feires på Consto i det som ble en 2–1 seier til MIF.