(Drammens Tidende)

Marco Odermatt var overlegen og vant sesongavslutningen i storslalåm i Frankrike lørdag. Lucas Braathen tok 2.-plassen.

Braathen lå på andreplassen bak Odermatt etter første omgang. Han gjorde ingen store feil nedover traseen og kunne glise for grønne tall i målområdet.

Så ventet det neglebiting med Odermatt som eneste igjen på toppen. Den overlegne sveitseren vant til slutt med 49 hundredels sekund.

Rennet var det åttende og siste i storslalåm denne sesongen.

Alexander Steen Olsen var på en imponerende åttendeplass etter første omgang med det siste startnummeret. Juniorverdensmesteren kjørte som en senior også i 2. omgang. 10.-plass sikret 20 år gamle «Sander» hans første verdenscuppoeng.

Aleksander Aamodt Kilde kjørte sitt første storslalåmrenn for sesongen. Han var sist av løperne som kom til mål i første omgang. I 2. omgang endte han opp med raskeste omgangstid, klatret solid og endte på 12.-plass.

Henrik Kristoffersen kjørte ut i første omgang. Rælingen-kjøreren har imponert de siste helgene med fire seirer av fem mulige i slalåm og storslalåm.

Han jakter på slalåmcupen og tredjeplassen i totalcupen, men det blr annenplass i storslalåmcupen uansett utfall i siste renn.

Verdenscupsesongen avsluttes med slalåm søndag.