Her kan du kanskje finne julestemninga

Søndag 9. desember holdes den tradisjonsrike julekonserten med Vestfossen Salongorkester, Eikerkoret, Vestfossen Mannskor og spennende solister.

DEL

– Vi blir et mektig kor med nesten 60 sangere, så det blir en stor opplevelse for både oss som synger og de som hører på, lover Stein Andersen i Vestfossen Mannskor.

Blanding

Aktørene har hver sin avdeling, og flere felles numre. Programmet er en fin blanding av tradisjonell julemusikk, og musikk som ikke er presentert av utøverne i julekonserter tidligere. Årets gjesteartist er Anette Skullestad. Hun stiller med sang og eget akkompagnement på gitar. Skullestad er fra Kongsberg, og har bred musikalsk bakgrunn. I 2017 vant hun talentkonkurransen for countrysangere på Seljord-festivalen.

Jul i parken

Lørdag 8. desember åpnes årets «Jul i Parken i Vestfossen». Etter fjorårets suksess og gode tilbakemeldinger lover arrangørene å følge opp.

Det blir muligheter til å kjøpe julegaver direkte fra lokale produsenter. Flere lokale kor kommer og vil sette julestemningen med fine julesanger.

Også i år blir det lesestund for barn i alle aldre. Det blir juleverksted, kjøretur med hest og vogn og mange flere aktiviteter for barn. Nissen har også meldt sin ankomst.

Det hele avsluttes med julegrantenning og sang.

Sjekk ellers Det skjer for å få med deg små og store arrangementer i Eiker

Artikkeltags