Gå til sidens hovedinnhold

Går for femte strake

Hokksunds desiderte tøffeste karer

Artikkelen er over 5 år gammel

Hvilken bedrift er Hokksunds tøffeste? I 2012: Nettpartner, i 2013: Nettpartner, i 2014: Nettpartner og 2015: Nettpartner. Fredag går gutta for en femte strake seier.

– Vi er i utgangspunktet med for moro skyld, men vi driver i en konkurranseutsatt bransje og liker å konkurrere, medgir «lagleder» Thomas Sandvik.

«Apekatter»

Buskerud-avdelingen av Nettpartner, med base på Loesmoen, har rundt 40 ansatte. Montørene i bedriften er høyt og lavt – rene «apekattene» – på jobb.

Det har gitt suksess i bedriftskonkurransen under by- og laksefestivalen de siste årene. Nå vil Nettpartner-karene vinne sin femte seier på rad.

– Bedriftens visjon er å være best – på alle fronter. Det er klart vi går for seier, men jeg regner med at det er noen andre som gjerne også vil være best, røper Sandvik.

For å ta sin femte strake seier må laget fra Nettpartner være raskest i vannhinderbanen ved Hokksund Camping på fredag. Gutta har forberedt seg til konkurransen.

– Ja, vi liker å være aktive, så på vinteren møtes vi i svømmehallen i Hokksund for å svømme. Nå når det er sommer, flytter vi ut og svømmer enten i Hagatjern eller fra Sundhaugen, røper Sandvik.

Klare for nye sprell 

Oso stiller sterkt

Nettpartner har meldt på to lag til «Hokksunds tøffeste»-konkurransen, men får konkurranse av OSO Hotwater som stiller sterkt med hele tre lag. I tillegg har Eiker Kvikk, Røren skole, Møbelringen, Tango Frisør og Øvre Eiker Energi meldt deltakelse med hvert sitt lag.

NB: Det er åpent for flere lag på startlisten fram til fredag, også i klassen «aller herligste».

 

Les også

Ekstrem utfordring

 

Les også

Ber om hjelp fra rike tanter og onkler

 

Les også

Padledebutant på smult farvann

 

Kommentarer til denne saken