(Drammens Tidende)

VESTFOSSEN: Lørdagens søk etter savnede Simen Sarvig Grindstad (25) startet opp klokka 09.00, lørdag morgen. Innsatsleder Arne Guddal fortalte at de skulle bruke lørdagen på å søke i nærområdet fra bopelen til den savnede.

Håpet er å finne den savnede, for å gi familie og venner svar. Men lørdagens søk var uten resultater.

– Søket fortsetter søndag. Det sa leder for etterforskning og etterretning i politiet, Tina Berg, til Drammens Tidende i 20-tiden, lørdag.

Lørdag ble det søkt i Vestfossen med solid hjelp fra både Røde Kors og Norske Redningshunder, som tok i bruk både bakkemannskap, hunder og droner.

Før helgen ble det klart at man nå har gått over til søk etter en antatt omkommet person, ettersom det har gått lang tid siden siste livstegn fra Grindstrand. Han har ikke blitt sett siden 28. februar.


Til tross for omfattende søk helt fram til mørkets frembrudd lørdag kveld, konstaterte politiet at det var resultatløst. Dermed fortsetter søket søndag og kanskje mandag.

Dette gjøres for å være helt sikre på at Grindstrand ikke befinner seg i området.

Takknemlige

Savnedes bror, Johan Can, er glad for at politiet er grundige i søket etter broren. Selv har han og familien holdt seg unna søksområdet lørdag.

Dialogen med politiet går over telefon.

– I mellomtiden har vi vært ute og gått turer for å klarne hodene våre. Det er mye bekymring, sier Can.

Han beskriver det hele som en forferdelig situasjon.

Les også

Moren til savnet 25-åring: – Frykter det verste og håper det beste