(Drammens Tidende)

SKOTSELV: Alle nødetatene var til stede etter en melding om en møteulykke på Ringeriksveien mellom Skotselv og Hokksund.

– Vi har hatt to involverte biler. En kom fra Åmot og en kom fra Hokksund. Så har den ene kommet i motgående kjørefelt, og da var kollisjonen et faktum, sier politibetjent Nils Jørgen Jahr.

Omfattende skader

Vår reporter på stede melder om at airbagen skal være utløst på begge biler. Ingen av bilene er kjørbare, og det er omfattende materielle skader på begge biler. Det er også skader på autovern.

En eldre mann og en eldre kvinne fra Buskerudområdet er involvert i ulykken. Ifølge politiet er det ingen fysiske synlige personskader foreløpig. Den ene personen ble sendt med ambulansen til Drammen sykehus.

– Personen i den ene bilen ble kjørt videre til undersøkelse, mens personen i den andre bilen ble kjørt videre til samtaler. Det kan være traumatisk å oppleve å smelle på veibanen, sier Jahr.

Beslaglagt førerkort

Som følge av ulykken ble trafikken dirigert manuelt, og det sto kø i begge retninger.

Politibetjent Nils Jørgen Jahr ved Modum lensmannskontor sa at det vil være manuell dirigering fram til berger kommer fram og fjernet begge bilene. Bilene er nå fjernet.

Politiet vet ikke hva som skjedde i forkant av hendelsen, men det er ikke mistanke om rus.

– Det vil vi avdekke med videre undersøkelser. Det kan være medisinske årsaker.

Den ene føreren har i etterkant fått førerkortet beslaglagt. Det melder politiet på Twitter.