(Drammens Tidende)

DRAMMENSOMRÅDET: Det har vært en travel natt for politiet i Sørøst politidistrikt.

I tillegg til folk som ikke har klart å oppføre seg på byen, er det også noen som ikke har oppført seg på rett vis i trafikken.

Kjørte av veien

En mann i 20-årene fra Sande er anmeldt for kjøring i beruset tilstand langs Skotselvveien i Skotselv.

– Mannen skal ha kjørt ut av veien og kom seg ikke videre. Patruljen ble sendt og fikk kontroll på fører, melder politiet.

Det er ingen skader etter hendelsen, men det er tatt beslag i førerkortet til mannen og sak opprettes hos politiet.

I Engene stoppen politiet en fører i 30-årene fra Hønefoss som mistenkes for å kjøre bil i beruset tilstand. Nødvendige undersøkelser er gjort og sak opprettes.

Klokken 03.43 fikk politiet melding om en vinglete bil på E18 på Drammensbrua. Bilen ble stanset av en patrulje på Røykenveien på Lahell og fører anmeldes for kjøring i beruset tilstand.

– Undersøkelser gjennomført. Fører var en mann i 30-årene fra Oslo. Det er besluttet førerkortbeslag og skiltene på bilen er tatt da det var bruksforbud i forbindelse med manglende forsikring.

Operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Inge Landsrød, forteller til Drammens Tidende søndag morgen at han er glad for at har fått tatt nattas ruskjørere.

– Det er ikke bra at vi har flere tilfeller av ruskjøring. Vi er så heldige at vi har meldere som reagerer på kjøremønster og atferd, og i de tilfellene vi har ressurser til å se på det har vi fått god uttelling, Sier Landsrød.