En snau måned etter de gjenåpnet butikken etter å ha blitt hastestengt av mattilsynet har Sørensen Fisk og Vilt valgt å stenge dørene for godt. Det melder butikken selv på sin Facebook-side. De skriver at etter to års drift legger de ned med øyeblikkelig virkning.

– Sviktende omsetning og økte råvarepriser gjør det vanskelig å drive videre, skriver butikken.

LES OGSÅ: Slik så det ut da mattilsynet stengte fisk og skalldyrbutikken i Vestfossen: – Dårlig dag

Bekymringsmelding

Det var i mars at Mattilsynet etter å ha fått bekymringsmeldinger fra kunder gjorde en kontroll av butikken drevet av Jannicke og Arild Sørensen. Etter å ha fått strykkarakter på renhold og sporbarhet på varene mente Mattilsynet at det var stor sannsynlighet for at maten kunne bli forurenset og at fortsatt drift kunne føre til at folk ble syke av maten.

Driverne pusset opp butikken og gjenåpnet etter påske. Da hadde daglig leder Arid Sørensen en oppfordring til Facebook-følgerne.

– Vi har vel rundt 6000 følgere på Facebook som er gode til å «Like», men det er mange av de som knapt nok har vært inne i butikken. Vi vil mye heller at folk i butikken enn likes på Facebook.

Bedre på likes

I Facebook-innlegget nevner driverne igjen deres følgere på Facebook og skriver at «De fleste butikker er avhengig av fysiske kunder og ikke likes. Vi var bedre på likes enn kunder.»

Det har ikke lyktes Eikerbladet å komme i kontakt med driverne av fisk- og skalldyrbutikken.

LES OGSÅ: Eikerbladet deler ut 100.000 kroner – disse får penger