(Drammens Tidende)

VESTFOSSEN: Nesten to måneder etter at Simen Sarvig Grindstrand ga livstegn fra seg, ble en død person funnet av en redningshund i skogen ved 25-åringens bolig i Vestfossen.

Seksjonsleder Tina Berg ved Drammen politistasjon sier til Drammens Tidende at de antar at det er den savnede 25-åringen som er funnet.

– Vi er kvalt av tårer

Noen timer etter at funnet ble kjent, tok Simens storebror Johan Can til ordet på Facebook-gruppa «Hjelp oss å finne Simen Sarvig Grindstrand» som er drevet av familien.

Der uttrykker han familiens sorg og takker for støtte.

– Beklager, vi er kvalt av tårer. Ikke bekreftet enda, men vanskelig å tenke annet. Tusen takk for all støtte. Hvis folk vil vi skal returnere spleisen så gjør vi det. Hvis ikke så går det til å hedre Simen. Dette er et mareritt jeg vil våkne fra. Vet ikke hvordan man skal være uten han. Vil nok svare folk senere, men vi er ikke i stand til noe nå, skriver Can.

Støtter familien

I forbindelse med søket ønsket familien å hyre en privatetterforsker til å bistå politiet og familien i søket. Den døde personen ble funnet bare to dager etter at «Spleisen» nådde målet om 150 000 kroner som var estimert pris for jobben.

I kommentarfeltet under innlegget er det imidlertid et samstemt ønske fra givere om å bruke pengene til å hedre 25-åringen og uforbeholden støtte til familien.

Det har ikke lyktes Drammens Tidende å få en kommentar fra Johan Can søndag.