(Drammens Tidende)

BRAGERNES: Nok en natt på byen er omme, og det er nok ikke bare folk som hadde promille i natt som er slitne i dag. Det er nok politiet også.

– Det har vært en del å gjøre fram til utestedene stengte klokken 03.00, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende.

Flere ordensforstyrrelser

«Ordensforstyrrelser» er nattens stikkord, og Groth forteller at flere fikk gult kort for dårlig oppførsel.

Like før 02.00 ble en kar i 20-årene fra Kongsberg bortvist fra sentrum, etter å ha blandet seg inn i politiets arbeid i beruset tilstand.

– Ytterligere tre personer fikk «gule kort» av patruljen på Bragernes torg – ingen av dem klarte å oppføre seg – offensiv atferd i beruset tilstand, skrev Groth på Twitter.

Slo med krykker

Også tre eikværinger ble anmeldt for ordensforstyrrelser. De tre mennene i 20-årene måtte også tilbringe natten i arresten.

– En av dem slo etter patruljen med både med never og krykker, forteller Groth.

Onanerte på utested

Klokken 01.30 dro politiet til et utested i Amtmand Bloms gate, etter melding om at en mann onanerte inne på dametoalettet.

– Det var noen forskrekket kvinner som oppdaget han. Det ble en del uro på grunn av dette, men han klarte til slutt å stikke av, sier politiet.

Likevel ser det ikke ut til at han slipper helt unna.

– Vi sikret oss identiteten hans etter beskrivelser fra andre på stedet. Han har gjort dette tidligere, sier Groth uten at han vil gi mer informasjon om mannen før han er bak lås og slå.