Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde mens du sov: Mann i 20-åra gikk på E18 og mann i 30-åra ønsket å sove i arresten

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har vært en hektisk natt for politiet.

(Drammens Tidende)

BUSKERUD: 21.45 i går kveld stoppet politiet en mann i 20-åra i Austadveien som viste seg å kjøre i ruspåvirket tilstand. Han hadde heller ikke gyldig førerkort, og da politiet endelig fikk bekreftet identiteten hans viste det seg at han var etterlyst.

– Han har fått et forelegg tidligere, jeg vet ikke hva det dreide seg om, men han har nok flyttet litt på seg i mellomtiden. Da blir man gjerne etterlyst, forteller operasjonsleder Marianne Mørch.

Mannen ble avhørt og så dimittert.

Ti over halv ett i natt fikk politiet inn en melding fra Esso ved Drammen sykehus, der en mann i 30-åra hadde lagt seg til å sove i en sofagruppe.

– Han hadde ikke noe sted å gjøre av seg og ville sove i arresten. Han var det vi kaller «husvill», at han ikke hadde noe sted å dra. Man får lov til å sove i arresten om man vil det, men det kan ikke anbefales.

Ifølge Mørch var mannen fra Telemark og hadde ikke råd til hotell. Det gikk heller ikke noen offentlig transport til Telemark på dette tidspunktet, og derfor fikk mannen sove i arresten inntil han kommer seg hjem.

Les også

Kjempebrann hos bilforretning i Hokksund

 

Mann gikk i tunnel

Klokka 01.00 fikk politiet inn melding om en mørkkledd person som gikk inne i Hanekleivtunnelen på E18.

Vegtrafikksentralen stengte tunnelen, og da politiet kom fram fant de en mann i 20-åra som var på vei til Langesund.

– Selv trodde han at han var mellom Oslo og Drammen. Det er langt å gå dit.

Den unge mannen ble plukket opp av en patrulje og kjørt til Kopstad der et familiemedlem skulle hente ham.

– Og så fikk han beskjed om ikke å gå på E18, sier Mørch.

Storbrann i Hokksund

Omtrent samtidig som det ble meldt om en person i Hanekleivtunnelen, fikk politi og brannvesen inn melding om brann i Hokksund. Det er bygget til Bråten Bilco som har tatt fyr i løpet av natta, og brannvesenet har jobbet i hele natt.