– Det har tvert imot vært et dårlig år. 2020 ble et kjempeår for oss. Det eksploderte i mars og har bare fortsatt. Det hadde vi ikke helt trodd på. Det har vært en eventyrlig vekst. Og så langt i 2021 har det også vært veldig bra med en haug av nye kunder.

Det sier Jesper Olsen fra Vestfossen om Fit2gether, som han grunnla for sju år siden og som han nå er styreleder i.

Fit2gether er Online Coaching der man betaler for treningsprogrammer, tett kontakt med en personlig trener og kostholdsveiledning. Det har gradvis økt siden de grunnla det for sju år siden.

– Jeg er selv utdannet som personlig trener og har jobbet som det i over 20 år. Jeg så tidlig et stort potensial for onlinetrening, så vi utviklet en app og kjørte på med full pakke. Nå har jeg 13 coacher/personlige trenere som er med i teamet. De fleste er PTer til vanlig hos Sats og andre steder, men etter at koronaen kom, har de jobbet nærmest fulltid hos oss, sier Olsen.


Positive anmeldelser

Og tilbakemeldingene og anmeldelsene på hjemmesiden har vært utelukkende positive.

« Etter mange år som kunde hos min coach i Fit2gether, kan jeg gi de mine sterkeste anbefalinger, og jeg vet at jeg kommer til å fortsette vårt samarbeid i lang tid framover», skriver en.

«Fit2gether har ekstremt mye kunnskap, gir profesjonell veiledning og utrolig god oppfølgning. Dette har gjort det lett for meg å holde meg motivert på vei mot målet mitt», skriver en annen.

«Jesper Olsen er utrolig flink til å coache. Og spesielt dyktig til å takle alle slags mentale og emosjonelle utfordringer som kan oppstå på diett. Jeg anbefaler coaching hos Fit2gether på det varmeste», skriver en tredje.

Olsen synes det er stas med de positive tilbakemeldingene. Han fortsetter:

– Som personlig trener på et treningssenter har du bare mulighet til et maks antall timer hver dag fysisk. I det systemet vi har laget, er det ingen begrensninger. Man kan jobbe med ti ganger så mange kunder, som opplever at onlinetrening fungerer bedre. De får bedre og tettere oppfølging.

Mener døgnet har for få timer

Han selv jobber også som prosjektkoordinator for Kynningsrud Nordic Crane, som holder til fem minutter unna Drammen sentrum.

– Her er jeg til ettermiddagen, før jeg kommer hjem og åpner en ny PC og fortsetter å jobbe. Spør du kona hva jeg driver med, sier hun «han sitter alltid og jobber». Men jeg ser ikke på Fit2gether som jobb. Det er babyen min, sier han og ler.

– Det virker som om det er for få timer i døgnet for deg …

– Ja, det er det! Jeg har fulle dager, pluss pluss. Men det som er positivt med Fit2gether er at jeg kan ta den med overalt, så lenge jeg har en PC tilgjengelig. Og jeg hadde bare coaching i starten, men nå har jeg trukket meg tilbake og er kun styreleder.

Han er spent på hvordan det går med Fit2gether når alt blir normalt igjen.

– Jeg kan ikke skjønne annet enn at pågangen skal bli større. De tre første månedene i 2021 har vært veldig positive. I januar eksploderte det, med 15–20 henvendelser fra kunder daglig som ønsket onlinetrening den første uka.

– Vi trodde 2020 skulle bli et drittår, men det utviklet seg til å bli noe helt annet. Vi så muligheter tidlig, noe vi har fått igjen for.