(Drammens Tidende)

MJØNDALEN: Etter 0–3 mot seriemester Bodø/Glimt ble det klart at Mjøndalen må ta den tunge turen ned i førstedivisjon neste sesong. Tross nederlaget var det en nokså avstemt stemning blant supporterne etter kamp. Med et vanskelig utgangspunkt, der både eget og andre resultater måtte klaffe, var det kanskje ikke så overraskende at det ikke gikk veien.

På stadion var det mange som ønsket å komme seg hjem raskest mulig etter kampslutt, og få ønsket å utveksle noen ord med Drammens Tidende.

– Bodø/Glimt er et nummer for sterke. Det er ikke overraskende at det ikke går i dag, forteller Johan Olav Førde som stopper opp på veien ut av stadion, bærende på et tjukt pledd som nok kom godt med på en litt sur kveld, på flere måter, på Consto Arena.

– Ikke rart vi tar en gravøl

På «Olsen på hjørnet» var det samlet flere som hadde fulgt Mjøndalens nedtur. En forventet skuffelse beskriver stemningen her søndag kveld.

– Det er litt jævlig. Det er ikke rart vi tar en gravøl, forteller Tone Åsen.

– Men vi graver oss ikke ned for det. Håper på opprykk neste år, skyter supporteren inn.

– Synd med nedrykk

En annen som hadde tatt turen til serveringsstedet søndag var Audun Nævra, som noe modig proklamerte seg som Godset-supporter midt blant de fremmøtte.

– Godset til jeg dør, men jeg er MIF-sympatisør, klang det på rim fra Nævra som legger til at det var synd at Mjøndalen rykket ned.

– Lå i kortene

– Dette lå i kortene, såpass ærlige må vi være, forteller Per O. Pedersen til Drammens Tidende. Han og W. Gustavsen hadde fulgt skjebnekampen på TV. Pedersen mener utskiftninger kunne vært lurt.

– Det hadde nok vært sunt med nytt blod. Men Vegard Hansen er antakelig fredet, og det er ikke bare enkelt å få tak i en ny heller.