↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 87 11 90

Besøksadresse

Strandveien 7
3050 MJØNDALEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Badena I Drammen  området i 25 år

Bedriften har 3 forretnings områder:

1. Prosjektvirksomhet (Teknisk), oppdrag
innen nybygg / rehabilitering, etc.

2. Serviceavdeling, reparasjoner, omlegging,
eneboliger, rehabilitering bad/våtrom, etc.

3. Butikk med 35 utstillinger. Salg av baderomsmøbler\
dusjløsninger/wc/boblekar/kraner/alt til badet, rør & deler.

Badena har eksistert i 30 år - trygghet. Vi flyttet Badena til Mjøndalen v/E134 (Drammen) i nye lokaler i 2007 sammen med Flisesenteret. Åpen løsning mellom vår baderomsbutikk og flisebutikken. Her finner du godt utvalg i spennende fliser. Gjennom Baderingen kjeden forhandler vi de fleste kjente kvalitetsmerker til konkurransedyktige priser. Vi har 35 utstillinger i butikken - noe for enhver smak. Vi har godt utvalg av rørdeler. Badena har lang bransje erfaring. Vi utfører alle typer rørleggeroppdrag. Vi rehabiliterer bad fra a til å. Du som kunde behøver kun å forholde deg til oss. Gratis befaring innen store deler av det sentrale østlandet.

Vi utfører: Rørservice - bytte av wc / toaletter / urinaler, bytte av kraner, bytte av varmtvannsbereder, montering av vannmåler (vi ordner alt av skjemaer etc.), Montering av varmepumper, rehabilitering og modernisering av bad og kjøkken, montering av vannfilter / UV-anlegg, utskiftning/rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd, rørinspeksjon, spyling / staking og rensing av tette rør. Service og rep av kjøle og varmeanlegg etc. Vi gir deg råd og vink videre i prosessen, og setter opp forslag. Alle befaringer dokumenteres, og du mottar detaljert pristilbud. Benytt oss på jobben, så slipper du regress og avkortning.

 Planer om å pusse opp badet? Vi tilbyr et meget bredt sortiment av kjente merkevarer til gode priser. Hvis du får tilbud et annet sted i landet på noen av de varene vi fører, ta kontakt med oss for pristilbud før du tar det endelige valget, det kan lønne seg! Vi sender over hele Norge. Klikk på noen av våre tilbud og kampanjer i menyen øverst til høyre. Vi holder til i Mjøndalen v/E-134 (Drammen). Samme lokaler som flisesenteret i Strandveien 7 (inngang mot E-134). Vikstrand næringspark.