Det er lett å si nei

BOMMER: Bjørn Erik Sørli synes ikke kommunens slagord er veldig treffende.

BOMMER: Bjørn Erik Sørli synes ikke kommunens slagord er veldig treffende. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATT (Bygdeposten) I Bygdeposten denne uka kan man lese at administrasjonen i Modum kommune vil nekte Axer Eiendom å bygge ut Nærsenteret i Vikersund med ytterligere 150 kvadratmeter for å gi bedre plass til Mester Grønn, en butikk som omsetter for nesten 10 millioner kroner i året og lønner fem medarbeidere. Det enkleste er ofte å si nei. Men riktig er det ikke.

«Vi strekker oss lenger», sier Modum kommune så flott i sitt slagord.
Vel, mener man noe med det, kan man ikke nekte Axer å bygge – når man ser på all annen byggeaktivitet som skjer i kommunen. Her er det også snakk om en allerede etablert bedrift, som trolig vil legge ned virksomheten om utbyggingen ikke kan realiseres.

Modum Frp kan ikke se på at arbeidsplasser skal forsvinne på grunn av kommunal vrangvilje. Derfor arbeider vi for å fremme god næringspolitikk fordi dette er med på å bygge vårt samfunn både i nåtid og framtid.
Derfor sier vi ja der inngrodd kommunal tankegang altfor ofte sier nei.

I denne saken forventer jeg faktisk at ordføreren tar grep å få dette raskest mulig på sakskartet for godkjenning, slik at det ikke forsinker byggeaktiviteten ytterligere.

Her er det bare å finne fram ja-stempelet.

LES OGSÅ: Modum kommune er politisk styrt, ordfører!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags