Gå til sidens hovedinnhold

Annar (77) omkom i bilulykke i Øvre Eiker

Det var 77 år gamle Annar Bottegård – opprinnelig fra Geithus – som døde i forbindelse med en utforkjøring i Vestfossen i forrige uke.

(Drammens Tidende)

Det var like etter klokken 19.30 mandag 11. januar at bilen Bottegård førte havnet utfor veien og inn i en hage i Vestfossen. Politiet mistenkte raskt at ulykken skyldes medisinske årsaker og dette er senere bekreftet.

Annar Bottegård var født i Geithus og bodde der i mange år inntil han flyttet til Vestfossen. Han var et aktivt organisasjonsmenneske som blant annet hadde lederverv i Lions Club Øvre Eiker i mange år. I Modum var han også en ildsjel i idretten. I unge år spilte han fotball på Geithus og hadde en rekke verv i sitt lokale idrettslag.

Navn er frigitt i samråd med pårørende.

Mangeårig formann i Geithus IL

Han var mangeårig formann i Geithus IL. I hans periode som formann ble også det nye klubbhuset bygd. I yrkeslivet hadde han flere stillinger i industrien.

Lions Club Øvre Eiker gikk ut på sin Facebook-side og takket Annar for sin flotte innsats gjennom mange år i sitt minneord.

– Det synes jeg var fint gjort, og vi har begge hatt mange fine opplevelser i Lions Club Øvre Eiker, sier kona til Annar, Toril Kristiansen Bottegård.

– Lions Club har betydd mye for meg og Annar

Hun vil takke klubben for et godt miljø og det gode sosiale liv hun og mannen har opplevd gjennom mange år.

– Lions Club har betydd mye for meg og Annar. Spesielt betydde barne- og ungdomsforestillinga «Heng deg» mye for Annar. Han var initiativtakeren til denne forestillinga som handlet om blant annet nettmobbing. Alle ungdomsskolene i Øvre Eiker ble invitert til forestillingen, sier Toril Kristiansen Bottegård.

LES OGSÅ:

Les også

Dødsulykken i Vestfossen: – Hørte et smell

Les også

Mann i 70-årene omkom i utforkjøring Vestfossen

Kommentarer til denne saken