(Drammens Tidende)

VESTFOSSEN: Ifølge politiet ble 25-åringen sist sett i sitt eget hjem 28. februar. Siden er det ingen som har sett eller hørt fra vedkommende.

Familien meldte 25-åringen savnet forrige uke og har selv gått ut med en savnetmelding i sosiale medier. Innleggene har blitt delt av mange tusen i sosiale medier.

Politiet har siden forrige uke gjort flere undersøkelser i saken, og mandag kveld gjennomførte de i samarbeid med Røde Kors en leteaksjon i et avgrenset område i Vestfossen.

– Søket var uten resultater. Vi jobber nå videre med vitneavhør, opplyser leder for etterforskning og etterretning i politiet, Tina Berg, til Drammens Tidende.

Flere hypoteser

Nå har de også valgt å gå ut med bilde av den savnede, i samråd med pårørende, i håp om at nye opplysninger skal avdekke hva som kan ha skjedd med savnede.

– Vi jobber ut ifra flere hypoteser, som at det kan ha oppstått en ulykke, at det kan være en villet handling eller at han er blitt utsatt for en kriminell handling. Vi holder alle muligheter åpne, sier Berg.

De ønsker tips fra folk som kan sitte på observasjoner eller opplysninger som kan hjelpe politiet videre i letingen etter den savnede.

– Dersom noen har sett den savnede, eller har andre opplysninger som kan være relevante, kan de ta kontakt på politiets tipstelefon: 99 21 20 68.